Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Tóth Veronika: Ébren álmodom (Sony)

Megasztár TV2 - Tóth Veronika: Ébren álmodom (Sony)

Az Év Hangja első lemeze megjelent, elsőként a többiek közül, ami magasra teszi azt a bizonyos lécet. Mert ugye az elsőknek jó kell produkálniuk, és ezt az emberek el is várják.

A Megasztár első helyezettje most sem okoz csalódást. Nyugodtan megjegyezhetjük, hogy a magyar könnyűzene megkapta a maga második Cserháti Zsuzsáját. Ugyanis a stílus jazz és pop zene keveréke. Kellemes dalok váltogatják egymást csaknem 50 percen keresztül, ami nem sok, viszont tíz jól megszerkesztett és profi dalról beszélhetünk. A korong bevezetője, a „Nem baj, hogy semmi nem jön könnyen”, már magával ragad. Kellemes és hangulatos popzene. Valamennyi nótát a kitűnő szerzőpáros, László Attila és Horváth Attila írta. Vera első albumán természetesen szerepel a szintén Megasztáros Mujahid Zoli is, ketten egy nem mindennapi lírai dalt adnak elő „Mintha minden másképp volna” címmel. Ha az ismert neveknél tartunk, említsük meg a közreműködőket: László Attila, Halász János, Kassa Róbert, Borlai Gergő, Farkas Zsófi, Szolnoki Péter, Fekete Kovács Kornél, Elek István és Korb Attila.

Megasztár TV2 - Tóth Veronika: Ébren álmodom (Sony)

Aki egy kellemes és kedves előadó zenei anyagára kíváncsi, ez a lemez neki készült. Nincs benne egyedi motívum, de magával ragadó és szinte bárhol hallható. Reméljük, a folytatás is hasonló lesz

Jónap Tamás

2004. 10. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 10. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 10. 11. 0:00
Végre Egy tisztahangú lány! Elég volt a megcsinált egyen cicababákból! Csak gratulálni tudok a lemezhez! Messzemenőkig veri a hazai könnyűzenei palettát! Remélem még sok ilyen "csodát" ad nekünk! Köszönjük Vera! Füles
Vendég 2004. 10. 13. 0:00
Verával minden OK, egy probléma van mostanában az egész pop életben: baromira elhanyagolják azokat az embereket, akik az énekhangon kivül minden mást írtak. Azért nem véletlen, hogy nem 1 szál gitárral énekelnek, hanem törekednek a minnél nagyobb apparátusra és ezáltal a szinesebb hangzásra. (Pl. Szakos Krisztiánt senki nem ünnepli úgy, mint Ákost, pedig Ákos az Andante létrejöttéért csak annyit tett, hogy őt leszerződtette.) Szóval szerintem jobban ki kéne az ő szerepüket hangsúlyozni.
Vendég 2004. 10. 13. 0:00
Verának very-very jó hangja van!Örülök, hogy Ő nyert, igaz az elején Ibolyának szurkoltam, de végül nálam is Vera lett a befutó.A lemezt még nem hallottam, de biztos jó. Hajrá Vera!!!
Vendég 2004. 10. 15. 0:00
jó, de sajnos, egy az egyben Cserhátit utánozza!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tóth Veronika: Ébren álmodom (Sony) cikk képei
Megasztár TV2 - Tóth Veronika: Ébren álmodom (Sony)Megasztár TV2 - Tóth Veronika: Ébren álmodom (Sony)Megasztár TV2 - Tóth Veronika: Ébren álmodom (Sony)