Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Phil Collins: Love Songs (Atlantic / Warner)

Phil Collins - Phil Collins: Love Songs (Atlantic / Warner)

Phil Collins 25 kiváló lírai dalt szedett össze erre a dupla CD-re. Az énekes mindig új és egyedi területen jeleskedik. Most hagyományos értelemben vett „Best Of” albumot hozott össze.

Vagy ahogy ő fogalmaz, „hívhatjuk Best Of-nak”. Szerintem nyugodtan, mert a dalok az énekes legjobb és talán legismertebb lírai szerzeményei, és nem kifejezetten szerelmes dalok. Az egész lemez profi és azt érezzük, hogy repülünk valahova a kellemes dalokkal és elfelejtjük a szürke hétköznapokat. Elég, ha csak a „Do You Remember”, „One More Night”, „Groovy Kind Of Love”, „Everyday” és a „Can’t Stop Loving You” c. dalokat említjük meg az első korongról. Nem, mintha a folytatás nem lenne ugyanilyen lebilincselő: „Testify”, „True Colours”, „You’ll Be In My Heart”, „Two Hearts” és még sorolhatnám a lírai gyöngyszemeket. Ráadásként kapunk még négy élő verziót is a kellemes számokból. A lemezborítón és a hozzá tartozó füzetkében Collins komoly, csakúgy, mint dalaiban. Azt kívánja hallgatóitól, hogy „élvezzük az anyagot”, mert „szeretettel” ajánlja nekünk. Ezt nem lehet nem észrevenni, a dalok magával ragadnak minket és egy teljesen leírhatatlan világba, kalauzolnak. Kellemes kis anyag, korrekt és igényes hallgatóságnak!

Jónap Tamás

2004. 10. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 10. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 10. 17. 0:00
Időtlen slágerek egy profi előadótól aki nem a magánéletével akar kitünni a sok sztárocska közül.Lemeze zenei gyógyszer minden igényes zene rajongónak aki már unja a zenésmaszlagot!
Vendég 2004. 10. 28. 13:55
Nekem is nagyon de nagyon tetszik az album!Imádom a hangját!Mert különleges!!!
Vendég 2004. 11. 16. 12:13
valaki tudna nekem segíteni abban hogy a 'can't stop loving you' szövegét magyarul meg tudjam szerezni? attól kérem hogy írjon ide... :)
Vendég 2004. 12. 19. 15:16
szerinte is az egyik legnagyszerübb előadók közé tartozik.Olyan érzést kelt a zenéje, mintha mindent elfelejthetnénk magunk körül és a csak a tökéletesség létezik.ö már tud!...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Phil Collins: Love Songs (Atlantic / Warner) cikk képei
Phil Collins - Phil Collins: Love Songs (Atlantic / Warner)