Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Karthago: ValóságRock (EMI)

Karthago - Karthago: ValóságRock (EMI)

A 25 éves fenállását ünneplő zenekar egy 12 dalból álló csokrot kötött össze ValóságRock címen, amely 9 vadonatúj dalt tartalmaz, mindezt 19 év után! Egy olyan retro világot hallunk vissza, ami könnyedén megállja helyét a régi klasszikusok mellett is!

Az összes dal nagyon a helyén van, de a rádiókban játszott "Mert szerettél" még ezek közül is kiemelkedik. Két régi Karthago sláger - amit talán mindenki ismer - szintén helyet kapott a lemezen. Az "Apáink útján" és a "Requiem" újrahangszerelt változatai tökéletesen illeszkednek az új nagylemez többi dalához. A szövegek és a hangszerelés zseniális, maradandó, és minden korhoz hű marad. Igazi örökzöld Rock zene!

Ez a lemez...

...azért jött létre, hogy bizonyítsa és erősítse a zenekar töretlen erejét, egymásba vetett hitét, egymás iránti megbecsülését, tiszteletét, és a közös zenélés iránti szeretetét.

...azért jött létre, hogy megmutassa a közönségnek a Karthago mai arcát, mai zenéjét, ihetetlen energiáját, az öt muzsikus egyénileg is sugárzó karakterét, karizmáját, tehetségét.

...azért jött létre, hogy ezzel ünnepelje meg az együttes 25 éves megalakulásának évfordulóját.

...azért jött létre, hogy bizonyítsa: ugyanaz az öt ember, akik 1979. szeptemberében összeálltak, és Karthago néven elkezdtek együtt muzsikálni, máig ugyanúgy élvezik egymás társaságát, a közös muzsikálást, a turnékat, a stúdiófelvételeket, koncerteket, és főleg a közönség végtelen szeretetét.

...azért jött létre, hogy maradandó örömet szerezzen a Karthago rajongóinak, sok-sok kellemes, elvarázsolt percet az új album hallgatóinak, és még több őrületes élményt a koncertlátogatóknak.

...azért jött létre, hogy sok év után ismét megpróbáljon egyfajta komoly értékeket létrehozni a hazai zenei életben, ezzel is erősitve az élő magyar rockzene bástyáit.

Gab

2004. 10. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2004. 10. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 11. 17. 13:30
Írok a Jézuskának, hogy ezt kérem Karácsonyra!
Vendég 2004. 11. 25. 20:03
jó a karthago!!! Rock forever & ever!!! nyuszi
Vendég 2004. 12. 06. 18:44
hajrá
Vendég 2009. 02. 14. 17:52
fent van a Kathago Requiem száma ha igen akkor hol

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Karthago: ValóságRock (EMI) cikk képei
Karthago - Karthago: ValóságRock (EMI)