Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Jamie Winchester - Hrutka Róbert: Wood and Strings (Tom-Tom)

Jamie és Robi - Jamie Winchester - Hrutka Róbert: Wood and Strings (Tom-Tom)

Jamie Winchester és Hrutka Róbert ez év májusában adott unplugged koncertjének anyagát rögzíti a Wood and Strings album.

Akinek volt szerencséje azon a május eleji estén a Millenáris Teátrumba ellátogatni a Wood and Strings akusztikus koncertre, annak nem kell szavakba önteni milyen élményben gazdag estét nyújtott a Jamie Winchester – Hrutka Robi duó, valamint Zenekaruk. Az egyébként is hazánk - nyugodt szívvel mondhatjuk - legkiválóbb zenészeiből álló Jamie - Robi zenekar (Jamie Winchester – ének, gitárok, Hrutka Róbert- gitárok, Borlai Gergő – dobok, Giret Gábor- basszusgitár, Galambos Zoltán – zongora, Dely Domonkos- vokál, percussion), erre az estére kiegészült a 14 tagú Mendelssohn kamarazenekarral, akiket Wolf Péter vezényelt, valamint Tunyogi Orsi, Tóth Edina és John Murphy vokálszekciójával. A vonós hangszerelésről Fekete Kovács Kornél gondoskodott.

A dupla koncertalbum ezt a felejthetetlen estét idézi meg. A Jamie-Robi repertoár már ismert dalain kívül olyan feldolgozások is felcsendültek, mint a régi Joan Osborne dal, a „One of us”, a Coldplay „See you soon”-ja, vagy a Jamie-Robi koncertekről elmaradhatatlan „Hold me, thrill me, kiss me, kill me” dal a U2-tól és a Supergrass „Moving” száma.

A Wood and Strings koncertről DVD-felvétel is készült Herendi Gábor rendezésében. A DVD-n nemcsak a fellépés anyagát nézhetjük meg, hanem extraként felkerült egy dokumentumfilm, mely a koncert előkészületeit mutatja be, valamint a Jamie-Robi duó eddigi összes videoklipje.

fkriszta

2004. 10. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 10. 29. 14:10
Nagyon szeretem a számokat, és nagyon nagy rajongója vagyok Jamie winchesternek és Hrutka Robinak! csak így tovább, nagyon jók vagytok!!!
Vendég 2004. 11. 04. 9:10
Ez a dvd naggggyon durva! Egyszerűen világszínvonal!!!
Vendég 2004. 11. 05. 12:21
f
Vendég 2004. 11. 20. 21:20
Eszméletlen az album! Tényleg világszínvonal! Lubickolok a gyönyörben!! :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Jamie Winchester - Hrutka Róbert: Wood and Strings (Tom-Tom) cikk képei
Jamie és Robi - Jamie Winchester - Hrutka Róbert: Wood and Strings (Tom-Tom)