Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Gáspár Laci: Hagyd meg nekem a dalt (EMI)

Gáspár Laci - Gáspár Laci: Hagyd meg nekem a dalt (EMI)

Gáspár Laci a MegaSztár egyik győztesének vallhatja magát, hiszen a tehetségkutató műsor befejeződése után közvetlen lehetőséget kapott első lemeze elkészítéséhez.

A Hagyd meg nekem a dalt címre hallgató debütáló lemez igazán nem okoz meglepetést Gáspár Laci rajongóinak, stílusában azt a fekete zenei műfajt idézi meg, amely szívéhez oly közel áll. Laci képességei és zenei tudása a szakma számára eddig sem volt titok, de a MegaSztárnak köszönhetően végre a lehetőség is megadatott számára, hogy saját lemezét elkészíthesse. Így nem véletlen, hogy a lemezhez a műfaj számos nagy képviselője nyújtott segítséget. Olyan nevek tűnek fel a szerzőtársak között mint Király Linda édesapja, Király Tamás, aki a korong zenei producere, mellette a Chico zenekarból ismerős Nagy Laci gitáros, valamint Kiss Gábor és Orbán Tamás. A zenekar tagjai között is olyan nagy neveket fedezhetünk fel mint a dobos Borlai Gergő vagy a Back II Black szaxofonosa, Bársony Bálint. A vokálban pedig Szekeres Adriennen kívül Tunyogi Orsi is segédkezett. A korong egyik érdekességeként a rég nem látott Sub Bass Szabi tűnik fel egy rap betét erejéig a Fülledt nyár című dalban.

Laci esetében elmondható, ami sajnos a többi MegaSztárosra nem, hogy a lemez dalainak többsége már egy jó ideje készen várta a lehetőséget, hogy lemez formájában forrjon ki, hiszen a dalok java része mind Laci szerzeménye. Szintén a Laci érdemei közé tartozik, hogy sikerét megosztotta régi MegaSztáros barátaival, egy közös dal erejéig Galambos Dorinát, Kandech Evelyne-t és Schmidt Barbarát is hallhatjuk az albumon. A 10 dalon kívül két bónusztrack is felkerült. A címadó Hagyd meg nekem a dalt remixe és a régi Máté Péter dal, a „Zene nélkül mit érek én?”.

Gáspár Laci nevével azt hiszem a jövőben többször is fogunk találkozni. Nem egy hirtelen jött sikerről van szó, hanem hosszú évek kemény munkájáról. Ami idővel meg is hozza a maga gyümölcsét. Ennek első „eredménye” a Hagyd meg nekem a dalt című nagylemez.

fkriszta

2004. 10. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 11. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 11. 11. 13:05
Mi neked szurkoltunk a Megasztárban,ezért tuti,h ez a lemezed is tök jó lehet. Ha akció lesz megvesszük, de most inkább Robbie Williams új albuma jobban érdekel bennünket. Szia:puszi a hasadra
Vendég 2004. 11. 13. 16:31
Nekem nagyon nagyon tetszik szerintem szuper csak igy tovább!
Vendég 2004. 11. 13. 20:07
szerintem nagyon jolett a lemez mert hagyd meg nekem a dal-t az nagyon baresz szám!!!! sajnálom aki nem ért a zenéhez! na csuma Pöttyyyyyy
Vendég 2004. 11. 15. 18:50
Nagyon király a lemezed Laci, csúcs varázslat:-))) Minden dal a te zeneiségedet hozza, gratulálok!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Gáspár Laci: Hagyd meg nekem a dalt (EMI) cikk képei
Gáspár Laci - Gáspár Laci: Hagyd meg nekem a dalt (EMI)