Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Britney Spears: Greatest Hits – My Prerogative (Jive/Zomba / BMG)

Britney Spears - Britney Spears: Greatest Hits – My Prerogative (Jive/Zomba / BMG)

Azt régóta tudjuk, hogy Britney már jelenség a popszakmában: nagyon gyorsan jött, hirtelen ismertté vált, voltak kisebb-nagyobb botrányai, és amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan bejelentette nemrég, hogy vége. Vagyis elbúcsúzik a zenétől és a saját életét fogja élni. Előtte még egy igazi zenei bombát felrobbantott, ez pedig Greatest Hits c. lemeze, ahol a dalok önmagukért beszélnek.

Szerkesztőségünkhöz a kiadvány limitált darabja jutott el, amely dupla CD és érdekesség, hogy az ilyen anyagot általában kis példányszámban adják el, rajongói és egyéb célokat szolgálva. Már maga a lemez borítója is hivalkodó és sokat sejtető, akárcsak a szövegkönyv: az első pár oldalban Jenny Eliscu számol be az énekeső sikereiről és eladott lemezeiről. A folytatásban Britney fotókat láthatunk pár szöveges infóval. A lemezek csomagolása kellemes és igen jól kivitelezett. A limitált verzió első CD-jéről nem mondanék hosszadalmasan véleményt, egyrészt meg kell hallgatni, másrészt pedig a 19 dalt mindenki ismeri és a rajongók, pedig kívülről fújják.

Britney Spears - Britney Spears: Greatest Hits – My Prerogative (Jive/Zomba / BMG)

A második korong viszont igazi csemege: 7 Britney dalt hallhatunk igazi klub remixekben, az egész olyan mintha az énekesnő háttérbe kerülne utat engedve a különböző mixeknek. Ajánlom a „Toxic” és az „Everytime” c. dalokat, illetve azok mixeit. A második korongot Chris Cox Megamixe zárja. Az énekesnő mindent elért, amit egy hasonló korú hölgy elérhet: zenei csillaga kellően stabil még mindig. Aki pedig többre kíváncsi, merüljön el a szebbnél-szebb képekben, melyet szintén a szövegkönyvben fedezhet fel!

Britney új korongja egy igazi zenei életmű. Talán később újra hallhatunk róla, vagy mégsem? …Ki tudja, mindenesetre a „Greatest Hits” megér egy 4-es „osztályzatot”! Spears a csúcson hagyta abba, nagyon helyesen tette!

Jónap Tamás

2004. 11. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 11. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 11. 21. 12:21
britney?hát.... sose szerettem de elmegy AVRIL LAVIGNE
Vendég 2004. 11. 22. 12:55
de szarügy
Vendég 2004. 11. 22. 19:28
zsír ez a hátsó borító scan. Haha.
Vendég 2004. 11. 22. 19:52
britney még az elején elrontotta a karierjét nem kellett volna elszállnia magától és akkor sokkal többen szeretnék

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney Spears: Greatest Hits – My Prerogative (Jive/Zomba / BMG) cikk képei
Britney Spears - Britney Spears: Greatest Hits – My Prerogative (Jive/Zomba / BMG)Britney Spears - Britney Spears: Greatest Hits – My Prerogative (Jive/Zomba / BMG)