Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Joss Stone: Mind, Body & Soul (EMI)

Joss Stone - Joss Stone: Mind, Body & Soul (EMI)

Joss Stone nevével az elmúlt hónapokban ismerkedhettünk meg, holott a 17 éves lány „Mind, Body & Soul” címet viselő albuma valójában már Joss második korongja.

Joss Stone hangját hallva inkább egy érett színes bőrű énekest képzelnénk el, mint egy zsengekorú tinédzserlányt. Stílusra pedig Janis Joplin ugrik be az embernek első látásra. Mindez egyesül Amerika legújabb felfedezettjében, Joss Stone személyében.

Első lemeze, „Soul Sessions” címmel múlt évben jelent meg, de ezen még csak feldolgozásokat találhattunk. A „Mind, Body & Soul” viszont már új szerzeményeket sorakoztat fel. Az eredetileg angol származású lány egy amerikai kiadónál kötött ki, lemezére is a legnevesebb amerikai zenészeket, zeneszerzőket sikerült megnyernie. Többek között Betty Wright és a Bon Jovi-ék fő szerzőtársa, Desmond Child segédkezett a dalszerzésben. Amellett, hogy az album dalai közül jó pár Joss saját szerzeménye.

Az első kislemez, a „You had me” megjelenése után azonnal rádiós sláger lett, amit most várhatóan a „Right To Be Wrong” fog követni a slágerlistákon. Stílusban a táncosabb „Don’t Cha Wanna Ride” mellett egy igazi rock-soul ballada, a „Killing Time” fűszerezi meg a lemezt. Joss Stone korához képest egy kifejezetten érett zenei világot képvisel, ami biztosan nemcsak a fiatal generáció körében lesz közkedvelt.

fkriszta

2004. 11. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 11. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 12. 03. 14:28
én imádom joss stone yuo had me ... c. szamat olyasmi mint anastacia csak egyedibb nem?
Vendég 2004. 12. 04. 12:17
nincs
laura 2004. 12. 29. 21:08
Én is imádom!!!!!
Vendég 2004. 12. 31. 15:23
Nahm, nekem semmi bajom vele, nem én hallgatom de azé mégis. EZ SOUL??? Súlyos hogy egyesek ezt soulnak nevezik! Színtiszta popzene, ja csak az pillanatnyilag nincs divatban...a hangja egész tűrhető viszont. Maiden-lányka

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Joss Stone: Mind, Body & Soul (EMI) cikk képei
Joss Stone - Joss Stone: Mind, Body & Soul (EMI)