Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Neo Tones: Mi vagyunk (mTon /Warner)

Neo Tones - Neo Tones: Mi vagyunk (mTon /Warner)

Már két év telt el azóta, hogy megjelent a Neo Tones bemutatkozó albuma, amelyen szüleik, a Neoton Família tagjainak dalait dolgozták fel sikerrel. Pásztor Patrícia és Noémi Virág, Jakab György és Bardóczi Gábor által új köntösben lett újra sláger a „Holnap hajnalig” vagy a „Don Quijote”. Legújabb, második korongjuk címéhez („Mi vagyunk”) méltóan nem feldolgozásokat, hanem saját dalokat tartalmaz.

A saját dalok, saját gondolatok közreadása mellett legalább ennyire fontosnak tartották, hogy az uralkodó trenddel ellentétben a felvételeken ne a számítógépé legyen a főszerep. Véleményük szerint a napról napra változó, egyre fejlettebb technikai eszközök csupán arra valók, hogy segítsék a zenészek munkáját, színesítsék a hangzásvilágot, nem pedig az ember helyettesítésére szolgálnak. A lényeg a zenén, az együtt zenélésen van. Ezért aztán zömében nem hangminták, hanem igazi zongora, igazi dob és igazi gitárok szólnak az albumon és az összes vokált is külső segítség nélkül énekelték fel. Munkájukhoz nagyon jó partnerekre találtak a kitűnő gitárosok (Gátos Bálint, Dajka Krisztián és Pityinger Péter), valamint a két hangmérnök (Schram Dávid és Gresiczki Tamás) személyében. A „Mi vagyunk!” nemcsak jó, hanem igényes albumra is sikeredett, amely az ünnepi lemezpiac egyik meglepetése lehet. 11 igazi, egyedi dal és kellemes hangzás, folyt köv., és ennek minden esélye megvan!

Jónap Tamás

2004. 12. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 12. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 12. 24. 23:38
fostalicska banda semmi más apuka sikere meg faszom
Vendég 2005. 01. 07. 16:16
A klipből láttam egy részletet. Elég szánalmas... Nem tudom miért pont London-t választották, ha csak rámontírozták őket a képre... Nevetséges az egész!
Vendég 2005. 01. 09. 20:13
A szülők sikereit meglovagoló, szánalmas társaság.
Vendég 2005. 01. 11. 21:29
Szerintem sirályjók!Csak így tovább!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Neo Tones: Mi vagyunk (mTon /Warner) cikk képei
Neo Tones - Neo Tones: Mi vagyunk (mTon /Warner)Neo Tones - Neo Tones: Mi vagyunk (mTon /Warner)