Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Crystal: Trilógia (Epic /Sony)

Crystal - Crystal: Trilógia (Epic /Sony)

A kétszeres platinalemezes Crystal harmadik lemeze ősz végén került a boltokba Trilógia címmel. A korongot a tőlük megszokott slágeres dallamok, és izgalmas zenei világ jellemzi. 14 csodálatos és kedves dal, különlegesség a szimfonikus verziók!

A Kasza testvérek és Lajtai Kati mindig is tudták, hogy mitől döglik az a bizonyos „zenei” légy, fellépéseiken mindig telt ház van és a különböző rendezvényeken, mint például a Sziget, mindig tudnak valami egyedivel előrukkolni.

A „Trilógia” c. új albumon a kilenc vadonatúj, slágergyanús dal mellett helyet kaptak az előző két lemez legnagyobb slágerei is, méghozzá egy kilencven tagú szimfonikus zenekar előadásában. A harmadik korong első kislemezdala a „Hajnali fény” c. felvétel, mely hatalmas közönségsikerre számíthat, hiszen valósággal berobbant a különböző televíziókhoz, rádiókhoz. A sikerhez hozzájárul, hogy a dalhoz igen drága klip is készült, amelyet Horvátországban rögzítettek. A „Trilógia” folytatja az eddigi albumok stílusát, kellemes lírai dalok és igazi pop-os felvételek váltják egymást. Egy-két nóta a kínálatból: „Összetört a szívem”, „Sosem Múlik el”, „Hosszú az út” és még jobbnál-jobb dalok. 60 perc igazi Crystal hangzás, ezt talán csak a negyedik korong fogja überelni.

Jónap Tamás

2004. 12. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 12. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 12. 08. 18:00
hogy lehet egy album címe trilógia, amikor a szó azt jelenti, hogy három összefüggő ámde külön álló részből álló mű ?????????????????????? ekkora f.aszfejeket..
Vendég 2004. 12. 09. 15:53
EZ TÖK HÜLYE, A TRILÓGIA SZERINTEM NAGYON TALÁLÓ CÍM LETT RÁ, SŐT ÖTLETES.NEM IS ÉRTEM, MIÉRT NEM JUTOTT EZ MÁSNAK IS AZ ESZÉBE. HAJRÁ! MINDENT BELE! RAJTATOK KÍVÜL CSAK EGY MÁSIK MAGYAR ZENEKART SZERETEK!!!! PUSSSSZZZ
Vendég 2004. 12. 11. 20:55
szerintem tök szupi a név és a rajta lévő anyag IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 12. 18. 9:30
IMÁDUNK TITEKET AKINEK NEM TETSZIK NE HALLGASSA UI. SZUPER AZ UJ LEMEZETEK...................................................................................................................................................................................................

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Crystal: Trilógia (Epic /Sony) cikk képei
Crystal - Crystal: Trilógia (Epic /Sony)