Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Club Zone 3 – Válogatás (Record Express)

Válogatás - Club Zone 3 – Válogatás (Record Express)

A kiadó Team-je ismét listákat, ostromló felvételeket válogatott össze a Club Zone 3 albumára. A korong a különböző klubokba, jó partikra látogatóknak igazi csemege, az otthoni házibulikról nem is beszélve.

Olyan rádiók által is kedvelt dalok tűnnek fel, mint a Groove Coverage legújabb slágere, a „Runaway”, a The Soundlovers „Shake Your Ass”c. száma vagy Carolina Marquez vadiúj klubsikere, a „The Killer’s Song”. Az albumon azok is megtalálhatják kedvenceiket, akik az ütemesebb hangzásvilágot részesítik előnyben. Olyan daloknak köszönhetően, mint Commander Tom „Attention!”-je. Természetesen a jól ismert feldolgozások sem hiányozhatnak.: Itt van a tucatszor pörgetett Peter Schillin-féle „Major Tom”, a dalt most a legújabb igényeknek és stílusnak megfelelően hozták össze; találkozhatunk egy régi Doors feldolgozással is: a Tube Tech „Riders On The Storm”-ja meg sem közelíti az eredetit, de tűrhető, ez is valami.

A Club Zone 3 amellett, hogy a közönség kedvenc dalait foglalja össze, zenei változatosságával a dance műfaj különböző irányzataiba enged belepillantást a trance-től kezdve a diszkósabb irányzatokon keresztül a latinos hangzásvilágig. 20 dal a klubzene legjavából, mondanom sem kell, hogy, aki imádja ezt a műfajt, csapjon le rá hamar!

Jónap Tamás

2004. 12. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 12. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 12. 27. 9:31
Hát leszeretném tölteni hogy rájöjjek!! Hogyan lehet??? De ahogy a reklámokban láttam nagyon tetszett!!!
Vendég 2005. 02. 09. 12:33
jgfvtgseAHNJMHJIDJFHAYÍIOJDIFNM,ŰÁÉLKJHGFDSFDGHJKLDFGHJKLGHJKLÉASDFGHJKLÉÁŰASDFGHJKLÉÁŰASDFGHJKLÉÁŰASDFGHJKLÉÁŰ asdfghjkléáűasdfghjkléáű asdfghjkléáű asdfghjkléáű asdfghjkléáű
Vendég 2005. 03. 17. 15:35
edfdf
Vendég 2005. 03. 18. 15:42
hol találom a tracklist-jét?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Club Zone 3 – Válogatás (Record Express) cikk képei
Válogatás - Club Zone 3 – Válogatás (Record Express)