Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Westlife: Allow Us To Be Frank (RCA / BMG)

Westlife - Westlife: Allow Us To Be Frank (RCA / BMG)

Nemrég még Robbie Williams kalandozott a 60-as években, legalábbis ami swing és az akkori zenei stílust illeti. Albuma sikeres volt, most pedig a Westlife tesz egy kis utazást a könnyűzene eme területén. Valószínű, hogy vegyes érzelmekkel fogadják majd a rajongók és a mai megszokott stílust kedvelők az ír négyes legújabb, speciális korongját.

Speciális, mert a műfaj swing és a 60-as, 70-es évek zenei stílusai, valamint alig 30 perces az anyag. A lemez a legendás „Rat Pack (Frank Sinatra, Dean Martin és Sammy Davis jr.), korszakát idézi, a dalokról nem is beszélve. A 12 felvétel olyan klasszikusokat tartalmaz, mint a "Fly Me To The Moon" 1963, "Mack The Knife" 1956, Charlie Chaplins "Smile" 1959, "The Way You Look Tonight" 1961, "I Left My Heart In San Francisco" 1962, "When I Fall In Love" 1961, vagy a "Clementine" 1960-ból. Az tény, hogy a Westlife a legendás „Rat Pack” követőinek mondható, mert hangzásilag kísérteties az egyezés. Innentől kezdve már sokan fogják mondani, hogy a fiúk egy csapat, de nem a hagyományos értelemben vett „boyband”.

Westlife - Westlife: Allow Us To Be Frank (RCA / BMG)

Reméljük, hogy a Westlife nem ragad le a swingnél, és a következő lemez már idei stílusú lesz, addig is minden korosztály számára ajánlható a most megjelent speciális korong.

Jónap Tamás

2005. 01. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 01. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 01. 17. 11:22
Sziasztok! Szerintem fantasztikus. Nekem az angol verzió jú lemez van meg, amin rajta van a Moon River is, amit nagyon sajnálhatnak az európaiak, hogy kimaradt róla. Nagyon jól sikerült. Nekem még a kedvencem, a That's life. Én nem sajnálom, hogy ez a lemez kitekintés volt. Ráfér a mai ember kultúrájára ez a fajta zene!
Vendég 2005. 01. 24. 15:04
Szar!!!!
Vendég 2005. 01. 25. 14:06
Nekem is megvan a Moon River tényleg tökjó.Én szeretem a swingeket meg a westlife-ot is.Úgyhogy én se bánom,hogy nem modern stílusú album.
niti 2005. 01. 28. 22:52
Nekem nagyon tetszik!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Westlife: Allow Us To Be Frank (RCA / BMG) cikk képei
Westlife - Westlife: Allow Us To Be Frank (RCA / BMG)Westlife - Westlife: Allow Us To Be Frank (RCA / BMG)