Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Sztárok a drog ellen: Paff...(mTon)

100 Folk Celsius - Sztárok a drog ellen: Paff...(mTon)

Gyerekkorunk kedvenc nagy slágerét, a 100 Folk Celsius „Paff, a bűvös sárkány” című dalának feldolgozását készítették el olyan aktuális közkedvelt előadók közreműködésével mint Majka, Axel, Lala, Csipa a Hooligansből vagy a régi Hip Hop Boyz-os Levy T. A maxi fő célja, hogy a drogozás veszélyeire hívja fel a fiatalok figyelmét.

A korunk egyik égetőbb problémái közé tartozik a kábítószerezés, legfőképpen a fiatalok vannak kitéve a kábítószer fogyasztás veszélyeinek. A drogkérdésben a legfontosabb feladat a megelőzés, a fiatalok tájékoztatása, ezért hazai sztárok fogtak össze, hogy elkészítsék a 100 Folk Celsius klasszikusának, a „Paff, a bűvös sárkány”-nak a legújabb feldolgozását. A dal tökéletes választás, hiszen szinte nincs olyan ember az országban, aki ne ismerné eme örökzöldet.

Orbán Józsi lelkesedése hívta életre ezt a mostani csapatot, az ő szervezőmunkájának köszönhető, hogy ennyi fiatalok által közkedvelt, ámbár zenei stílusban eltérő előadó állt a nemes ügy mellé: Axel (Kerozin), Lala (Kozmix), Majka, Tyson, Csipa (Hooligans), Levy T. (Hip Hop Boyz) készítették el a mostani Paff…-ot.

A zene mellett az eredeti szöveg is átdolgozásra került, a sztárok a fiatalok nyelvén mondják el, miért ne nyúljanak a drogokhoz. A maxin kétféle rádiós verzió (In da House Mix, In da Club Mix), kétféle remix (In da House Mix, In da Club mix), valamint a Lányok szívében lakom album-verziója hallható. A remixek DJ Danny Jee munkáját dicsérik.

fkriszta

2005. 01. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 01. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 01. 27. 14:30
a véleményem az, hogy az egész annyit ér, mint egy pofon a szarnak. Bocs srácok, van olyan az előadók közt, akiket nem szeretek, sokan vannak akiket igenis bírok, néhányat személyesen is ismerek, de ezt nem lett volna szabad megtenni - mindenki ismeri a mondást: BORT ISZIK, VIZET PRÉDIKÁL.
gabocka 2005. 02. 01. 14:28
osztom a véleményt! ezek közül az emberek közül jó páran nem tudom hogy merik a nevüket, hangjukat adni ehhez ilyen élettel! viszont ez sem rajtam fog múlni szóval... a lényeg hogy az emberek meg maradtak régi mivoltuknál! még mindig feladják az elveiket egy kis pénzért, elismerésért!!!!!!! háát én NEM ismerem el őket
Vendég 2005. 02. 05. 11:04
Ilyen szart se hallottam mostanában!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 02. 06. 22:40
Annyira ellenségesek vagytok! Igenis nagyon súlyos probléma a kábítószer!!! Nekem elhihetitek...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sztárok a drog ellen: Paff...(mTon) cikk képei
100 Folk Celsius - Sztárok a drog ellen: Paff...(mTon)