Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Green Day: American Idiot (Warner/Reprise)

Green Day - Green Day: American Idiot (Warner/Reprise)

Ez a három srác, mi több, lassan középkorú férfiak együttese, már 15 éve ugyanabban a felállásban nyomja a laza punk zenét. Hogy ez megér akár egyetlen Grammy-díjat is, azt ugyan kétlem, de elismerendő.

A zenéről igazán nem lehet mit mondani. Be kell tenni akármelyik Green Day lemezt, és szinte ugyanezt a minőséget kapjuk, mint az American Idiot. Az egyszerű, emészthető, dallamos rock (punk) zene mindig is siker volt Amerikában, és csak sajnálatos tényként tudjuk mi európaiak elfogadni, hogy az év rock lemeze címet az új Green Day lemez kapta, így ezek után Grammy-díjas zenekarként nézhetünk fel rájuk. Még mielőtt bárki nekem szegezné a kést, el kell mondani, hogy cseppet sem rossz a Green Day, sőt, ügyesen, öteletesen játszák a műfaji korlátokon belüli dalaikat.

A borító szokásosan egyszerű. A belső lapok meg a kicsit erőltetett, direkt firka megoldással készültek, ami semmi újat nem hoz. Ezt már nagyon sok helyen láttuk.

Gab

2005. 02. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 02. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 02. 18. 18:10
Szerintem nagyon jo a Green Day zenéi és egyeltalán nicsncs igazad már ne is haragudj kedves Gab mert. itt Magyarországon nagyon sokan szeretik , söt én 4 db Green Day fan clubot is tudok ,ugyhogy nem olyan rossz amilyenek te ezt elöadod söt szerintem a Green Day-t a legjobbak közé lehet sorolni :)
Vendég 2005. 02. 18. 20:59
Szerintem ők a legjobbak, sok embert ismerek, akiknek szintén teccik, és én természetesen osztom a véleményüket! Hajrá Green Day, boldogítsatok minket még sokáig!!!!!!!!!!!!!! ;D
Vendég 2005. 02. 19. 1:24
Átlagos punkrock zene. Grammy-díj??? Te jó ég!
Iron-lány 2005. 02. 19. 10:43
DE TÉNYLEG!?!Most miért kell fikázni!?!Mindenkinek meg van a maga stílusa!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Green Day: American Idiot (Warner/Reprise) cikk képei
Green Day - Green Day: American Idiot (Warner/Reprise)