Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Paradise Lost (SonyBMG)

Paradise Lost - Paradise Lost (SonyBMG)

Régóta vártuk, hogy a zenekar által ígért keményítés végre megérkezzen, és most, 2005-ben meg is kaptuk, de azért nem a gyökerekig visszanyúlva. Szépre csiszolt, tökéletesen kivitelezett és tálalt 'soft-metal' lemez.

A cím nélküliség újjászületést sejtet, ami leginkább visszakanyarodást jelent, főleg az Icon/Draconian Times idejébe, de azért sterilebben és szebben, a mai kor Paradise Lost-jának megfelelő gótikával. A hangzás egyedi atmoszférát dönget belénk, végig a 47 perc alatt. Nyomasztó, de egyben kellemes is. Mondhatni, hogy egy kemény, gitárcentrikus lemez született, ahol azért az utóbbi albumok elektronikus betétei is megmaradtak, a tiszta vokálokkal egyetemben. A legörömtelibb hír, a klasszikus Gregor Mackintosh szólók és gitárjátékok újbóli kidomborítása. Nincs gyenge téma, mindegyik dal megfogja valahogy az embert, és önkéntelenül elkezdi másnap dúdolni a fürdőszobában. Tehát ragadós az anyag, és talán rá is ragad sok emberre. Az ős metal rajongók visszahódítására ugyan nem lehet számítani, már ha egyáltalán elpártolt bárki is a zenekar mellől, de a meglévő és új generáció számára új utat nyitott a Paradise Lost, csak fel kéne fedezni!

A hangzásba lehetetlen belekötni, tökéletes munkát végeztek a stúdióban. A borító is követi a klasszikus drákói idők vonalát, amely érthetetlenül zavaros, de jó.

A CD megjelent digipack változatban is, amelyen további két remix található, valamint a Forever After videoklipje.

Gab

2005. 03. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 03. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 03. 25. 12:35
Király!
Vendég 2005. 04. 10. 8:24
Végre ismét valami jó zene!
Vendég 2005. 04. 11. 12:27
Hello!Lehet,hogy nektek a Blink gagyi szarnak tünik,de ott,azon a listán van egykét másik olyan előadó,amit lehet hogy többet lát az ember a viván,meg hall rádióban,mint a Blinket./Green Day:boulevard of the broken dreams/.Attól még nem biztos,hogy szar,de olyan biztos van a Blink is.Elgondolkodtató,nem?
Gab 2005. 04. 11. 15:55
És mi köze ennek a Paradise Lost-hoz?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Paradise Lost (SonyBMG) cikk képei
Paradise Lost - Paradise Lost (SonyBMG)