Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Sarah Connor: Naughty But Nice (Epic / Sony BMG)

Sarah Connor - Sarah Connor: Naughty But Nice (Epic / Sony BMG)

Bizonyára mindenki emlékszik még arra a szőke hölgyre, aki 2001-ben TQ-val előadta a Let’s Get Back To Bed-boy c hip-hop dalt. A nóta több hétig az első 10-ben volt a különböző slágerlistákon. A hölgy mostanság már külön utakon jár, és nyugodtan állíthatjuk, hogy befutott sztár.

Sarah, tulajdonképpen a németek Anastacia-ja, hihetelen de magam se gondoltam. Mint tudjuk Németország, valósággal ontja a sztárokat. Kis hazánkban is népszerű a lány, hiszen anno a From Sarah With Love c. dal és az azt követő lemez nálunk is kelendő volt, a DJ-k nyomták a különböző mixeket. Ki gondolná, hogy már negyedik (!) korongját dobja piacra? Mellesleg a német lány igen aktív sportéletet folytatott (kickbox, lovaglás, vitorlázás) és talán nem tett le róla, azért mert turnézik Európa szerte. Sarah most ismét nagyot aratott: a Robotok c. animációs film betétdalát, a „From Zero To Hero”-t nemrég dobta piacra maxi formájában, máris itt az új korong. A lemez 63 percen keresztül bizonyíték arra, hogy Connor kisasszony nem az egyszerű és butácska szőkék közül való. A 15 dalt tartalmazó „Naughty But Nice” lemez első dala egy gyönyörű lírai nóta. A „Living Love To Love” bármikor ajánlható, legyen az szerelmi csalódás vagy épp ellenkezőleg, csodás éjszaka a kedvessel. A folytatásban egy kicsit R&B („Paradise”), itt Mr. Freeman is közreműködik. Aztán jön az említett „From Zero To Hero” c filmsláger. Ez egy igen kellemes dance-pop muzsika, nem csoda, hogy a rádiók kedvencévé vált. Említettem az R&B-t, az „I Just Started Being Bad” még listás is lehet. A korongot lassú dal nyitja, viszont találunk még kellemes lírai nótát, a „Thank you” remek, és nagyon slágergyanús, akárcsak a „Call me”.

Sarah Connor - Sarah Connor: Naughty But Nice (Epic / Sony BMG)

Az anyag különböző zenei stílusokat vonultat fel: pop, soul, és R&B. Tiszta amerikai feeling, de Európából! Ráadásként megnézhetjük a „From Zero To Hero” videóját. Hallunk még a szőke Sarahról!

Jónap Tamás

2005. 04. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 04. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 04. 23. 15:55
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Vendég 2005. 06. 14. 19:03
ez a csaj valami kaprazatos. mindig sikerul valami ujat mutatni.
Vendég 2005. 11. 10. 16:25
Szerintem a Skin on Skin a legjobb
Vendég 2005. 12. 26. 17:49
olyan cuki a pasija:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sarah Connor: Naughty But Nice (Epic / Sony BMG) cikk képei
Sarah Connor - Sarah Connor: Naughty But Nice (Epic / Sony BMG)Sarah Connor - Sarah Connor: Naughty But Nice (Epic / Sony BMG)Sarah Connor - Sarah Connor: Naughty But Nice (Epic / Sony BMG)