Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Bruce Springsteen: Devils & Dust (Sony BMG)

Bruce Springsteen - Bruce Springsteen: Devils & Dust (Sony BMG)

A Springsteen rajongók örülhetnek, hiszen az ötödik x-et taposó mester 2002-es feltámadását követően sikeres koncert turnét bonyolított le, és máris itt van az újabb anyag, a Devils & Dust.

A lemez nagy része komor, melankólikus, ahogy ezt már a borító is sejtette. A hangszerek közül természetesen az akusztikus gitár dominál. A különböző ütős, vonós hangszerek, szintetikus effektek csak díszítésként kaptak helyet. A pörgősebb témák country-s megközelítése nem meglepő, és Bruce Springsteen egyedi hangját sem kell senkinek bemutatni.

A produceri munkákat ezúttal is, a hangulat zenék egyik nagy szakértője, Brendan O'Brien végezte. Az album minden egyes CD-s példánya bónusz DVD-vel kiegészített változatban lát napvilágot. A DVD-n a teljes album megtalálható 5.1 hangzásban is, mialatt a képernyőn figyelemmel kísérhetjük a dalok szövegeit. Nagyszerű ötlet! Az albumról szóló dokumentumfilmben, Springsteen dalonkénti kommentárja mellett, 5 új dal akusztikus változata is helyet kapott.

Gab

2005. 05. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 05. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 09. 03. 16:44
BEKAPHATJA MINDENKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bruce Springsteen: Devils & Dust (Sony BMG) cikk képei
Bruce Springsteen - Bruce Springsteen: Devils & Dust (Sony BMG)