Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Josh feat. Jutta: Miért félsz (Szerzői kiadás)

Josheeva - Josh feat. Jutta: Miért félsz (Szerzői kiadás)

Ennek a vadonatúj formációnak a neve ismerősen csenghet a dance stílus kedvelőinek körében, hiszen az együttes frontembere Josh már számos alkalommal szerzőként (Három, és; Zserbó lemezek) is bizonyított ezen a területen.

A Josh feat. Jutta produkció azzal a nem titkolt céllal alakult, hogy kitöltsenek egy hiányt, dance formációként a hazai popzene világában. A formáció debütáló dala a „Miért félsz” címet viseli, amely exkluzív track ként, helyet kapott a Dancissimo 2005 válogatáslemezen.
Több remix (radio verzió; extended club mix; Spy the ghost mix; PMX mix) is készült a dalból népszerű dj-k közreműködésével, amelyeknek kiemelt club visszhangja várható.

Josh az európai dance kultúrán nevelkedett, zenéjében az Italo dance fő vonásai lelhető fel. Az első maxijának eredeti felvételei az olaszországi MG stúdiójában készültek el, ahol már számos neves előadó dolgozott, olyanok, mint például az Eiffel 65, Kim Lucas, és a The Soundlovers. További két verzió készült Magyarországon. Az első maxi lemeze címe: Nincs az a szó, mely Come back To Me címmel angol nyelven külföldön is kiadásra került. Erdélyben a Nincs az a szó című első dala is listavezető volt. 2002. novemberében megrendezésre került a II. Erdélyi Magyar Könnyzenei Fesztivál, melyen akkor még Joshiva-ként szerepelt a „Tőled kaptam én” c. dalát két kategóriában is jelölték. Nagy meglepetésre „az év magyar slágere” győzteseként hozhatta el az aranyszobrocskát. A Joshiva formációval még egy maxit jegyzett Tőled kaptam én címmel, ami a 2003-as évben a hazai clubbokban az egyik legtöbbet pörgetett korong volt. 2004-ben egy rövid időre elbúcsúzott a színpadtól és Zenei Producerként számos albumot, illetve dalt tudhat maga mögött.

A „Miért félsz” c. maxi 23 percen kergeti dance őrületbe a műfaj kedvelőit. Amely már számos rádió kedvence a rajongókról nem beszélve.

Jónap Tamás

2005. 05. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 05. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 05. 17. 7:09
Júj de jó! Kíváncsi vagyok rá nagyon. A Joshivát imádtam, remélem ez is ugyn olyan jó! Rita
Vendég 2005. 05. 18. 21:45
Azt hiszem hallottam már a hétvégén ezt a számot. Egész jó!
Vendég 2005. 05. 19. 8:49
Honnan lehetne letölteni?? Valaiki tudja??? Jóó a dal halottam a rádióban... Imi / Kiskunhalas/
Vendég 2005. 05. 23. 19:15
Tetszik a dal, megkaptam maxin Dj. Route

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Josh feat. Jutta: Miért félsz (Szerzői kiadás) cikk képei
Josheeva - Josh feat. Jutta: Miért félsz (Szerzői kiadás)