Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Unplugged album (EMI)

Válogatás - Unplugged album (EMI)

A „legnagyobb magyar akusztikus slágerek” alcímmel megjelent albumon olyan előadók slágerei találhatók, mint pl a V-TECH, a Fiesta, Zanzibár, Baby Gabi, L.L. Junior, Pierrot, TNT, Ágnes Vanilla, Groovehouse, Jamie Whinchester és Hrutka Róbert, a Kozmix, Zorán, Koncz Zsuzsa, Balázs Fecó, vagy a United.

Egy válogatás, amilyen még nem jelent meg honi boltokban, de Európában és főleg Amerikában már jól bevált. Emlékezzünk az MTV Unplugged műsorára. Az akusztikus hangzás, a zenei kifejezések, hangszerelések eredeti, „fül-öblögető” megszólalása a dinamikus és erőteljes mindennapokban egy kikapcsolódással felérő, nyugalmat árasztó egyórás ajándék azoknak, akik szeretik a változatosságot, s az elektronikus zenei áradásban egy kis nyugodt szigetet keresnek.

Az Unplugged korongon olyan dalokat hallhatnak, mint pl. A Hajnal, Az őrült szerelem, a Szerelemittas nyár, a Végső állomás, a Szerelemnek múlnia kell, a Nem jön álom a szememre vagy a Szólj már.. Külön érdekesség a Kozmix „Kis világ” és Baby Gabi – Lala: „Őrült szerelem” c. dala. A felvételek csak ezen a korongon hallhatóak ilyen formában. 18 dal és 73 perc igényesség. A rohanó hétköznapokon kell néha egy kis nyugis összeállítás.

Jónap Tamás

2005. 06. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 06. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 06. 13. 11:56
nagyon gagyi
Vendég 2006. 01. 25. 15:47
valaki jutassal el nekem a hrtka robi meg a whinchester dalának a szövegét

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Unplugged album (EMI) cikk képei
Válogatás - Unplugged album (EMI)