Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Roy&Ádám: Fullánk (SonyBMG)

Roy&Ádám - Roy&Ádám: Fullánk (SonyBMG)

A zenekar tagjai Kohánszky Roy és Nagy Ádám 7 éve robbantak be a magyar könnyűzenei életbe és pályájuk az óta is töretlen. Rengeteg sláger fűződik a nevükhöz többek között a „Csapból is én folyok”, „Trambulin” a „Feketén a hófehér”. „Most jövünk mi” című albumukért az „Év hangfelvétele”, a „Tartsd életben” c. lemezért pedig az „Év modern rock albuma” kategóriában Arany-Zsiráf díjat vehettek át.

A mai napig az igényes pop-rock zene elhivatott képviselői és ezt az most megjelent, „Fullánk” című lemezük is tükrözi, amelyen olyan neves előadókkal készítettek duetteket, mint Presser Gábor, Oláh Ibolya, Emilio, Novák Péter, Charlie, Fekete Vonat, Jamie Winchester, Tátrai Tibor és Kowalsky. A duettpartnerek zenei világa ötvözve Royék sajátos stílusával igazán parádés eredményt hozott. A lemezen saját szerzemények mellett két feldolgozás is hallható, az egyik Madonna „Music” című dala, a másik pedig egy igazi csemege, a „Hosszú fekete haj”, mely „royésádámosan” egészen új értelmezést kapott.

Roy&Ádám - Roy&Ádám: Fullánk (SonyBMG)

A lemez első videoklipes dala Oláh Ibolya és Roy duettje, a „Valamit valamiért”. A két rekedtes, érces hang egy dalban egy szenzációs párost alkot! Különlegesség az albumon a „Kis hős űrhajós” c. dal, melyben Roy azokat az érzéseket fogalmazta meg, melyeket kisfia, Bence születésekor érzett. A dalt pedig nem más, mint maga Kohánszky Bence vezeti fel.

Roy és Ádám egy zseniális korongot hozott össze, nem beszélve a többi közreműködőről.

Jónap Tamás

2005. 06. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 06. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 08. 28. 10:42
Sziasztok mindenki! Nekem tetszik az Ibolyával készült szám,csak az a baj, hogy sehol sem tom +hallgatni a neten...Kérlek segítsetek!!!Köszi
Vendég 2006. 01. 26. 9:29
Jó!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Roy&Ádám: Fullánk (SonyBMG) cikk képei
Roy&Ádám - Roy&Ádám: Fullánk (SonyBMG)Roy&Ádám - Roy&Ádám: Fullánk (SonyBMG)