Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Mulat a világ (TriWorks / Klub Publishing)

Válogatás - Mulat a világ (TriWorks / Klub Publishing)

Ritka az olyan válogatás, amely egyedi és szinte bárhol hallgatható, sőt élvezhető. A Mulat világ egy nonstop egyveleg a 70-es, 80-as évek sztárjaitól.

74 perc zenei élvezet, és kettő amolyan bónusz dal a végén. A sort a szokásos intrót leszámítva a Saragossa Band indítja majd egy igazi világsztár, Francesco Napoli „Medley”-je jön. Napoli legismertebb dalait hallhatjuk a „Balla…Balla” címre keresztelt megamixben. A folytatásban Patty Ryan énekel talán élete szerelméről a „You Are My Love (My Life)” c. dalában. A szerkesztők egy nem mindennapi korongot hoztak össze, csak a dalok önmagukért beszélnek, illetve szólnak. Az meg végképp becsülendő, hogy a készítők nem voltak lusták és utánajártak a jogoknak, daloknak...stb. Igazi nagy sláger volt a „Mexico” c. dal anno, most ismét hallhatjuk a Les Humphries Singers előadásában. A folytatásban a Party People „Itsy Bitsy Teeny Weeny” c. dala következik. Meg sem tudom számolni, hogy az eredeti után mennyi feldolgozása született, és még mennyi fog. A lemez a nosztalgiázóknak és régi zenéket kedvelőknek igazi csemege. A szerkesztők gondoltak azonban a mai kor emberére is. Az örökzöld „Felicita” c. slágert mai változatban DJ Tequila és DJ Grappa tálalja nekünk. A folyatatásban kiemelendő a Smokie „Single Hit Mix”-e, ami tulajdonképpen a csapat legjobb dalainak megamixe. Igazi kuriózum. Egy ilyen korongról nem hiányozhat a 80-as évek sztárcsapata az Ottawan sem, „Hello Rio”és a „Shubidubi Love” c. daluk került fel a válogatásra. Találkozhatunk még a Sun Day, Belle Epoque, George Baker és Toto Cutugno egy-egy dalával. Nem szabad megfeledkeznünk a Feeling formáció „I Will Survive” c. daláról sem, ütős és pörgős, bulikhoz szinte kötelező. Akárcsak maga az album!

Ha valaki netán kételkedne, ajánlom figyelmébe a szerkesztő részletes megjegyzéseit, amely a borító belsejében olvasható.

Jónap Tamás

2005. 08. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 08. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 12. 24. 7:26
hol lehet letölteni mondjuk sms ért ?
Vendég 2006. 06. 02. 19:24
Hali
Vendég 2008. 03. 11. 21:40
a tracklistát ki irnátok mert jo lenne vagy lelehet tölsteni sms ért?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mulat a világ (TriWorks / Klub Publishing) cikk képei
Válogatás - Mulat a világ (TriWorks / Klub Publishing)