Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Robbie Williams: Intensive Care (Capitol/EMI)

Robbie Williams - Robbie Williams: Intensive Care (Capitol/EMI)

Két év folyamatos munka után a népszerű énekes a Los Angeles-ben felvett, “Intensive Care” névre hallgató új albummal tér vissza. A Tripping című slágervárományos dal, melyet Robbie “mini gengszter-opera”-ként jellemez október elején jelent meg kislemez formában.

Robbie mindig meglep minket, zeneszerető embereket, minden albumán a rock, vagy inkább a rockos pop játssza a főszerepet, és tényként közölhetem, hogy az angol srác szuperul énekel - no meg - mostanában dalokat ír. Az alig 50 perces „Intensive Care” kellemes perceket szerezhet nekünk. Rögtön az elején érdemes kitérni magára a CD borítóra. A dalok felsorolása és szövege mellett nyolc verzióban láthatjuk az énekest különböző szituációkban. A borítóból kiderül, hogy ezt az anyagot Robbie Stephen Duffy-al közösen írta és hangszerelte. Az anyag valósággal hemzseg a slágeres nótáktól: „Ghost”, „Make Me Pure”, „Sin Sin Sin”, valamint a későbbiekben még sok vitát kavaró „Your Gay Friend” c. dal. A lassúbb és érzelmesebb hangulatot pl. a „Make Me Pure”, „Advertising Space” c. nóta teremti meg, kiváló kórussal a háttérben.

Robbie Williams - Robbie Williams: Intensive Care (Capitol/EMI)

A dalok címéből és a szövegekből következtethetünk arra, hogy bizony felnőtteknek szól a korong, amellett, hogy kellemes és nagyon profi munkáról van szó. Nehéz megjósolni, hogy melyik dalból lesz a következő maxi, mert mindegyik nagyon jó, akárcsak maga a korong. Mondjuk Robbiet ismerve, ezen nem lepődhetünk, azon viszont inkább, hogy mindig képes újat és egyedit alkotni.

Jónap Tamás

2005. 10. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 10. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 10. 31. 17:50
Szerintem tök jó!
Vendég 2005. 11. 01. 11:02
Naon király imádom!!!
Vendég 2005. 11. 02. 16:24
nekm minden tetszik amit Rob csinál!
Vendég 2005. 11. 03. 9:06
cooooool

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Robbie Williams: Intensive Care (Capitol/EMI) cikk képei
Robbie Williams - Robbie Williams: Intensive Care (Capitol/EMI)Robbie Williams - Robbie Williams: Intensive Care (Capitol/EMI)