Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Buliszervíz (TriWorks/ Klub Publishing)

Válogatás - Buliszervíz (TriWorks/ Klub Publishing)

A szerviz szó hallatán, valami megjavítandó dologra gondolunk. A mostani esetében pozitív jelentésű a szó. A Buliszervíz karbantartja az „elromlott”, vagy „fáradt” testrészünket, méghozzá a legjobb és talán a legismertebb slágerekkel.

A korong csaknem 63 percben, 22 felvétel kíséretében megállás nélkül szórakoztatja hallgatóját. A szerkesztők négy blokkra osztották fel a slágereket: 80-as évek kult slágerei, valamint disco felvételei, 90-es évek dance bombái és klasszikusai. Fogalmazhatnék úgy is, hogy mindegyik korszak legkiemelkedőbb előadója és felvétele képviselteti magát eme korongon. A cél egyértelmű nosztalgiázás közben szórakozzunk!

Válogatás - Buliszervíz (TriWorks/ Klub Publishing)

A CD-t a nagysikerű Flashdance egyik betétdala, Michael Sembello „Maniac”-ja nyitja, majd egy örökzöld következik. Jermaine Jackson és Pia Zadora „When The Rain Begins To Fall”-ja. A folytatásban a Londonbeat, F.R. David és Tony Esposito egy-egy slágere hallható. Máris elérkeztünk az igazi disco mezőnyhöz. A szórakozásunkról DJ. Bobo („Let The Dream Come True”), 2 Unlimited („Tribal Dance”), Corona („Try Me Out”) és ICE MC gondoskodik. A 80-as évekbe pedig Rick Astley, Fancy, a London Boys, Bad Boys Blue és a Modern Talking kalauzol vissza. Mint említettem fentebb az anyagon a modern disco is hallható: Paradiso: „Bailando”, Regina: „Day by Day”, Ereasure: „Love To Hate You”, valamint Prince Ital Joe és Marky Mark duettje, a „Happy People”. Bizony ez a korong a boldog zenekedvelőknek készült, mondanom sem kell, hogy házibulikhoz kötelező.

Bízom benne, hogy eme sorozatnak lesz folytatása.

Jónap Tamás

2005. 11. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 11. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Buliszervíz (TriWorks/ Klub Publishing) cikk képei
Válogatás - Buliszervíz (TriWorks/ Klub Publishing)Válogatás - Buliszervíz (TriWorks/ Klub Publishing)