Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Anastacia: Pieces Of A Dream (EPIC / SonyBMG)

Anastacia - Anastacia: Pieces Of A Dream (EPIC / SonyBMG)

Anastacia egyszerűen csodálatos, jól néz ki, szuper a hangja és megállás nélkül ontja slágereit. Most megjelent „Pieces of A Dream” c. válogatásalbuma a legjobb 16 felvételt tartalmazza 75 percben.

Ki ne emlékezne a pár évvel ezelőtti, slágerlistákat döntögető „I’m Outta Love” c. slágerre, vagy a „Cowboys and Kisses”-re. A válogatáskorong időrendben mutatja be nekünk az énekesnő zenei karrierjét. Hogy ez a karrier mennyire sikeres, arról a slágerek és a fentebb említett nagysikerű dalok tanúskodnak. Természetesen a legtöbb felvétel a legutolsó albumáról került fel erre a nem mindennapi albumra („Sick and Tired”, „Heavy On My Heart”, „Welcome To My Truth…”). Hallható a csodálatos duett („I Belong To You”) is, amelyet Eros Ramazzottival (az olasz szívtipró hol anyanyelvén, hol pedig angolul énekel) közösen ad elő. Apropó duett, az „Everything Burns” dal a Fantasztikus négyes c. film betétdala, amelyben Ben Moody a partner. A fantasztikus anyagon kettő új dal is szerepel, a címadó „Pieces of A Dream” és az „In Your Eyes”.

Anastacia - Anastacia: Pieces Of A Dream (EPIC / SonyBMG)

Aki nem ismerné netán (vajon van-e ilyen széles e hazában?) Anastaciat, ezzel az anyaggal minden zenei információt megtudhat róla. Legutóbb pedig nálunk is fellépett a Budapest Arénában, fergeteges showt prezentált. A mostani, amolyan „Best Of” korong érdekessége, hogy található egy megamix (csaknem 11 percben), méghozzá clubváltozatban. Az ismert slágereket Rod Layman mixelte.

Ide kapcsolódó hír, hogy 2006 tavaszán egy különleges koncert DVD-t is megjelentet a csodálatos hangú énekesnő. A sok információ és vélemény után irány a lemezbolt, mert a „Pieces of A Dream” ugyanúgy kihagyhatatlan, mint Anastacia korábbi albumai.

Jónap Tamás

2005. 11. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 11. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 11. 18. 15:43
Sztem jó a lemez stb., csak egy gond van. Az egyik weboldalon miközben nézelődtem, hirtelen badott egy ablakot, amin ez szerepelt: Anastacia... Én vártam míg betölt, és milyen képek voltak rajta? Pornó képek, minden pózban, 3-man ágyban... Aztán egy videót pillanthattam meg, amin az énekes éppen vkivel szexelget... Aztán interjút olvastam amiben ez állt: Azért pornózok, és azért kameráztam le magam miközben csináltam, h legyen mit írnia az újságnak... Szal ezek után: Anastacia egy ribi... Puszi: Szekszi Csajszi
Vendég 2005. 11. 19. 14:40
mumi
Vendég 2005. 11. 22. 15:33
És ez melyik oldalon volt???
Vendég 2005. 11. 23. 11:32
Ezt le lehet tölteni ?????!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Anastacia: Pieces Of A Dream (EPIC / SonyBMG) cikk képei
Anastacia - Anastacia: Pieces Of A Dream (EPIC / SonyBMG)Anastacia - Anastacia: Pieces Of A Dream (EPIC / SonyBMG)