Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Westlife: Face To Face (RCA / SonyBMG)

Westlife - Westlife: Face To Face (RCA / SonyBMG)

A Westlife fiúkkal mindig történik valami érdekes, vagy zeneileg vizsgálódunk, vagy pedig a magánéletet vesszük szemügyre. Utóbbi jócskán előtérbe került bizonyos témákkal kapcsolatosan. Itt gondoljon mindenki arra, amire akar, mi zeneileg vagyunk kíváncsiak a csapatra.

Szinte minden év őszén jelenik meg egy Westlife korong, ahogy most is. 11 dal, köztük egy duett Diana Ross-szal. A fiúkat annak idején a Boyzone egykori frontembere indította zenei hódító útjára, ami meglehetősen sikeresnek bizonyult. A csapat több listás dallal és a jobbnál-jobb lemezek mellett egy válogatásalbummal is büszkélkedhet. A sort pedig a Facet o Face c. korong folytatja. Rögtön az első dal, a „ You Rase Me Up” (egyébként ez az első maxi)már egy kellemes, lírai szerzemény, majd az ismert „When You Tell Me That You Love Me” c. Diana Ross nóta következik, természetesen az énekesnővel. A sort az igazi Westlife-os stílusú „Amazing” követi. Ebből is látszik, vagy inkább hallatszik, hogy a srácok nem váltottak stílust, mert a lírai és pop-os hangvételű dalok nagyon jók. A „That’s Where You Find Love” c. például pont ilyen. A lágyabb hangvételt a „Desperado” c. szerzemény folytatja. A pörgős „Hit You With The Real Thing”, kicsit NSynces de egyáltalán nem rossz, hiszen ilyen is kell. Szintén vidám az utolsó dal, a „Change Your Mind” (ez a szám leginkább a Boyzone „Picture of You” c. dalára emlékeztet). Utolsó, de ezt a zenei anyagot bármikor meg lehet hallgatni elölről.

A Westlife csapat nagyon profi és egyre korongot hoznak össze, reméljük, egyre többször kápráztatnak el minket, azaz örvendeztetnek meg egy-egy újabb albummal.

Jónap Tamás

2005. 11. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 11. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 11. 17. 15:15
nem szeretem őket!
Vendég 2005. 12. 12. 14:52
Kis nyálasak és Brian nélkül nem tudnak semmit!Brian nélkül nem Westlife a Westlife!Brian volt a legjobb!Amúgy Brian-nek sokkal jobb a lemeze!
Vendég 2005. 12. 27. 23:20
miről dumász az egész együttes ugy jó ahogy van!!!!
Vendég 2006. 01. 06. 12:49
nagyon király!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Westlife: Face To Face (RCA / SonyBMG) cikk képei
Westlife - Westlife: Face To Face (RCA / SonyBMG)