Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

NSYNC: Greatest Hits ( Jive / Zomba / SonyBMG)

NSync - NSYNC: Greatest Hits ( Jive / Zomba / SonyBMG)

Így az év vége közeledik a Greatest Hits-ek hulláma, ebből az egykoron legendás boyband, az NSync sem akar kimaradni. A Backstreet Boyshoz hasaonlóan ők nem folytatják sikeres pályafutásukat. Érdekesség, hogy mindkettő csapat Orlandóból indult el a siker útján. Az NSync több mint 40 millió lemezt adott el világszerte.

Tearin' Up My Heart

16 dal, 63 perc ez jellemző erre az anyagra. Justin Timberlake, a csapat frontembere volt az első, aki külön utakra tért, de talán még ő is szívesen gondol vissza az együtt töltött évekre. Justin utóbbi időkben már a filmvásznon is hódít. Meglepő, hogy a boyband többi tagja nem épített szólókarriert, legalábbis hosszabb távon. Mostanra teljesen eltűntek. Az egykori boyband vezérmotorjai Justin és JC voltak, erről tanúskodik a slágerlistás „Bye Bye Bye”, a „Girlfriend” (ebbe bevonták a fiúk Nelly-t is), vagy a gyönyörű „This I Promise You” c. ballada, amely szintén hetekig volt előkelő helyen Európában. A csapat mindig is az amerikai hip-hop és érzelmes, balladisztikus stílus között ingázott, előbbire a „It’s Gonne Be Me”, utóbbira pedig a „God Must Have Spent” c. szerzemény a példa. Érdekes, hogy Justin Timberlake szólóanyaga is ily módon épül fel, igaz a hip-hop erősebb szerepet kap.

A folytatásban jönnek a slágerlistás dalok, közülük is az első maxi az „I Want You Back”. Ezzel egyébként minden idők legsikeresebb fiúcsapatává váltak. Fogalmazhatnék úgy is, hogy „a csapból is ők folytak”. A „Pop” és „Gone” már kevésbé volt oly sikeres, mint a fentebb említett első kislemez. Nem úgy a „Tearin’ Up My Heart”, amellyel a fiúk visszatértek a gyökerekhez. A boyband azért felmutatott különlegességet is, ilyen volt a Gloria Estefannal közösen énekelt „Music Of My Heart” c. ballada, amely egy azonos című film betétje volt. A lemezen egyébként producerként közreműködik még Richard Marx és a dance mágus BT is. A válogatás utolsó négy felvétele egy-egy mix, illetve egy-egy spanyol változat.

A csapat tagjai a rajongókra is gondoltak: A CD mellett egy DVD-t is találunk, természetesen a legismertebb dalok videóit nézhetjük meg, nagyjából a CD-vel megegyező sorrendben. Az NSyncet lehetett imádni és nem kedvelni, de tény, hogy zenetörténelmet írtak. Valamint gondoskodtak, hogy zenéjük sokáig hallható legyen, hiszen a rádiók még a mai napig is műsorra tűzik az egykori slágereket.

Jónap Tamás

2005. 11. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 11. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 11. 16. 22:51
nagyon etszik, imádom őket
Vendég 2006. 04. 11. 13:07
Eladó nagyon nsync poszterek! Ma már be nem szerezhetők!! Képet kérésre szívesen küldök! ÁR: 1500ft/db Tel: 06204235526 dope05@freemail.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

NSYNC: Greatest Hits ( Jive / Zomba / SonyBMG) cikk képei
NSync - NSYNC: Greatest Hits ( Jive / Zomba / SonyBMG)