Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

System Of A Down: Hypnotize (SonyBMG)

System Of A Down - System Of A Down: Hypnotize (SonyBMG)

A Mezmerize folytatása végre megérkezett, és mégha sejteni is lehetett, hogy milyen irányra számítsunk a Hypnotize kapcsán, erőteljes kíváncsiság előzte meg a lemez érkezését, hogy vajon képesek lesznek-e az újabb 40 perces támadással meglepetést szerezni.

A választ mára mindenki tudja. Csalódásról szerencsére szó sincs! A gyakorlatilag dupla lemez anyag csúsztatott piacra dobása már önmagában egy érdekes vállalkozás, de valószínűleg a kiadó is érezte annyira erősnek az összeállt dalokat, hogy ezt a lépést meg merjék lépni. A Hypnotize is iszonyatosan erős lemez lett, amely teljesen egyenrangú testvér párjával. 12 hibátlan tétel, amely a Mezmerize dalainál talán még nehezebben emészthetőek, még súlyosabbak, és még inkább "media ellenesek". Ha ezt nézzük, jó választás volt másodjára kiadni a "hipnotikusabb" dalokat tartalmazó partíciót.

A durva thrash dalok mellett találhatjuk a Lonely Day című lírát is, amelyet a Soldier Side követ. Gondolva a két lemez teljes egységére, ezen dal a Mezmerize introjának teljes verziója, azaz a kör bezárul.

Az igényes és egyedi kivitelű borító szintén az egység jegyében született, hiszen még kialakításban is összeilleszthető a Mezmerize-zal. Fantasztikusan jól átgondolt koncepció, hibátlan metal remekek, mindez egy provokatív, progresszív albumon!

Gab

2005. 12. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 12. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 12. 12. 1:17
Zseniális!!!
Vendég 2005. 12. 12. 19:52
Király!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 12. 16. 12:47
Soya Nagyon Állat!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 12. 18. 16:16
zsiros

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

System Of A Down: Hypnotize (SonyBMG) cikk képei
System Of A Down - System Of A Down: Hypnotize (SonyBMG)