Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Walk The Line (Sony BMG)

Filmzene - Walk The Line (Sony BMG)

A legendás zenészről évek óta különbőző jó és rossz hírek terjengenek, ezért gondolták úgy a filmkészítők, hogy mozit készítenek róla. Nemrég jelent meg a Walk The Line c. filmzene, amelyet A nyughatatlan címmel játszanak a honi mozik.

A nem mindennapi alkotáshoz, kellemes és egyben meglepő album társult, 16 felvétel. Ízelítőül néhány cím: „I Walk The Line”, „Ring Of Fire”, „You’re My Baby”, „Jackson”…

A filmzenei anyag szó szerint nem mindennapi, hiszen az eredeti felvételek mellett a két szereplő Joaquin Phoenix és Reese Witherspoon is dalra fakad. Phoenix még a film kedvéért megtanult gitározni (előtte egyáltalán nem tudott), rengeteg énekórát vett.

Cash rajongók kedvelni fogják ezt az anyagot, akárcsak a film rajongók!

Jónap Tamás

2006. 03. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 03. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2006. 03. 13. 13:16
Szia! Még nem hallgattam, de a film nagyon-nagyon tetszett, érdekes, hogy ezt a zenei műfajt eddig nem nagyon szerettem, most viszont készülök a lemez megszerzésére. Ajánlod?
Vendég 2006. 03. 15. 16:59
sziasztok én ugy mentem el a moziba hogy engem nem fog érdekelni biztos unalmas lesz mert az a zene stilus se érdekelt.de elmentem és olyan szép ez a történet és megható hogy 3szor is sirvafakadtam majdnem és azt kell tudni hogy moziba még nem hatodtam meg ennyire. tehát mindenkinek ajánlom mert én kellemesen csalódtam
cirka 2006. 04. 02. 14:32
hali ha ugyan olyanok a lemezen is a számok mint a filmben akkkor be fogom szerezni!!!!!!!! JC számait kitéve betéve ismerem, és a film miatt még jobban megszerettem. A film nézése közben rájöttem Johnny Cash NEM halt meg csak Joaquin Phoenix-nek hivják!!!!! (akiket sértett az előző kijelentésem azoktól elnézésüket kérem)
Vendég 2006. 04. 12. 1:11
Kell a CD!!! Ha valakinek megvan az eredeti angol dalszoveg, az is kell!!! Ha van ajanlatotok, vagy otletetek, irjatok.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Walk The Line (Sony BMG) cikk képei
Filmzene - Walk The Line (Sony BMG)