Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Kútfejek (m-Ton)

Filmzene - Kútfejek (m-Ton)

A jelenleg is hatalmas sikerrel vetített film főbb szerepeiben olyan hazai sztárokat láthatunk, mint Gesztesi Károly, Kálloy Molnár Péter, Dörner György és Ulmann Mónika. Az azonos címmel megjelenő filmzenealbumon is illusztris előadók szerepelnek.

A Bon-Bon duója, azaz Szolnoki Péter és Török Tamás írta a címadó nótát, mely két verzióban is szerepel a lemezen. Az egyiket ők, a másikat pedig Gesztesi Károly és Kálloy Molnár Péter éneklik, utóbbi dalt a film szereplőinek vokáljával rögzítették. További érdekesség, hogy a Fiesta szerzőpárosa, Csordás Tibor és Knapik Tamás szintén két dalt írt az albumra, ezek különlegessége, hogy egyik sem a tőlük megszokott latin stílusban készült. Egy lassú szerzemény Tamástól – melyet a Fiesta ad elő - és egy rockos nóta Tibitől, melyet egy új formáció, a Fight Club zenekar tolmácsolásában hallhatunk.

Rajtuk kívül Tunyogi Orsi („Minden szép”) és Farkas Zsófi („Nem kell sál”) szerepel egy-egy felvétellel a filmzenealbumon. A dalok között – a filmben is szereplő – „szöveges” szerzemények hallhatóak, így otthon újra átélhetjük a film fergeteges hangulatát.

Jónap Tamás

2006. 03. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 03. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2006. 03. 31. 18:09
az,hogy nem jó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kútfejek (m-Ton) cikk képei
Filmzene - Kútfejek (m-Ton)