Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Blank&Jones: The Singles (Kontor Records / Record Express)

Blank&Jones - Blank&Jones: The Singles (Kontor Records / Record Express)

A fiúk visszatértek egy fantasztikus új single-el, a Catch-el, és egy „best of” albummal. Ami garantáltan kedvence lesz, nemcsak a Blank & Jones rajongóknak, hanem a trance, dance és klub zenéket kedvelő arcoknak az egész világon.

Blank & Jones a trance szcénán belül Németország legsikeresebb DJ és producer párosa. 7 albumot, 3 mixlemezt és 15 hit maxit jelentettek meg eddigi pályafutásuk során. Piet Blank és Jaspa Jones most összegyűjtötték egy lemezre legnagyobb sikerdalaikat, amelyek eddig csak maxiként jelentek meg, plusz két vadonatúj szerzemény is felkerült a The Singles-re. A vadiúj dalok: „Catch” és „Somebody” már a különböző listákat is meghódították. A Két DJ neve, valamint anyaga garancia a sikerre.

Blank&Jones - Blank&Jones: The Singles (Kontor Records / Record Express)

A több, mint 70 perces anyag 22 (!) ismert és új felvételt tartalmaz, sőt az utolsó nóta a népszerű „The Nightfly” egy remix verzióban is hallható. A korong maga egy bakelit lemezre hasonlít, talán nem véletlenül. Az albumon a legjobb dalok kaptak helyet, egyfajta „Best Of” is lehetne, bár DJ berkekben ilyen ritka. Szóval nézzük a dalokat: az első track a Robert Smith-el közösen előadott „A Forest”, amihez videót Angliában forgattak a fiúk. A folytatásban jön többek között a „Perfect Silence”, a „Catch”, a népszerű „The Nightfly”, a „Cream” és talán legnagyobb slágerük a „Desire”, amely a negyedik lemezük egyik kiemelkedő maxija volt. A srácok egy őszi napon rögzítették a felvételt, mikor már havazott Németországban ez a klip miatt volt rossz, úgy döntöttek melegebb tájakra utaznak, hiszen a dal is ezt sugallja. Dél-Afrikában, Fokvárosban készítettek hozzá klipet. Ki gondolná, hogy a DJ páros már 1997 óta aktív a zenei életben, 1998-ban dobbantottak igazán nagyot a „Heartbeat” c. dalukkal, amely hetekig első volt a különböző dance chartokon. Említhetnénk még a „Nightclubbing”, a „The Hardest Heart”, az „After Love”, valamint a „Watching The Waves” c. slágereket, helyette inkább hallgatni kell eme nagyszerű anyagot.

A „The Singles” c. korong érdekessége, hogy minden dal rádiós változat és némelyikük digitálisan is fel lett újítva. A korong két formátumban látott napvilágot. Egyik típus a szokványos audió album, a másik viszont attól különleges, hogy egy bónusz DVD-t tartalmaz, amelyen fellelhető Blank & Jones összes klipje. A CD-hez tartozik egy részletes könyv biókkal és infókkal.

Aki szereti a trance és dance műfajokat élvezni, fogja a DJ páros anyagát.

Tracklista:

1.A Forest
2.Perfect Silence
3.Catch
4.The Nightfly
5.Cream
6.Desire
7.Mind Of The Wonderful
8.Somebody (Never Wait)
9.DJs, Fans & Freaks (D.F.F.)
10.Heartbeat
11.Nightclubbing
12.The Hardest Heart
13.Sound Of Machines
14.DJ Culture
15.Sunrise
16.After Love
17.Watching The Waves
18.Unknown Treasure
19.Beyond Time
20.Flying To The Moon
21.Revealed
22.The Nightfly (WMC 06 Retouch)(Bonustrack)

Jónap Tamás

2006. 05. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Blank&Jones: The Singles (Kontor Records / Record Express) cikk képei
Blank&Jones - Blank&Jones: The Singles (Kontor Records / Record Express)Blank&Jones - Blank&Jones: The Singles (Kontor Records / Record Express)