Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Will Young: Keep On (19 Recordings / Sony BMG)

Will Young - Will Young: Keep On (19 Recordings / Sony BMG)

Az egykori brit „Megasztár” (POP IDOL) nyer¬tes Will Young az elmúlt évek során bebizo¬nyította, hogy ő már nem csak az a srác, aki 4 évvel ezelőtt megnyerte a tehetségkutató versenyt.

Will időközben hiteles művésszé érett: sikeres énekes, zeneszerző, szövegíró vált belőle és nem utolsósorban tehetséges színészként is debütált a Mrs Henderson (melyet várhatóan a honi mozinézők is láthatnak még idén) című filmben. Az énekes eddigi pályafutása során 2 Brit Awards díjat nyert, 2 #1 albumot készített és 4 #1 dallal szerepelt a listákon.

A 26 éves művész legújabb nagylemeze Keep On címmel jelent meg, rajta 12 felvétellel. Az új album sokszínű és változatos, szerepelnek rajta lírai dalok („All Time Love”, „Who Am I”, „Home”), party-ba hívó szerzemények („Switch It On”, „Ain’t Such A Bad Place To Be”) és egy nagyszerű, a 60-as éveket idéző felvétel („All I Want”). Az első kislemez az „All Time Love”, ami egyben a Mrs Henderson c. film egyik betétdala is. Az alig 60 perces anyagon megtalálhatjuk a „Leave Right Now” c. dalt is, amely klipverzióját már előszeretettel játszanak a különböző zenei csatornák.

A korong borítója is utal arra, hogy Will magabiztos művész és tudja mit akar. Erre a legfőbb bizonyíték a „Keep On”. C. anyag.

Jónap Tamás

2006. 06. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 06. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Will Young: Keep On (19 Recordings / Sony BMG) cikk képei
Will Young - Will Young: Keep On (19 Recordings / Sony BMG)