Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Aerosmith: Devil’s Got a New Disguise – The Very Best Of (Sony BMG)

Aerosmith - Aerosmith: Devil’s Got a New Disguise – The Very Best Of (Sony BMG)

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a legendás rockcsapat egy válogatáskorongot jelentet meg. A 18 felvétel csaknem 80 percben igazi csemege a rajongóknak és egyben fantasztikus zenetörténeti időutazás.

I Don't Wanna Miss a Thing

Hihetetlen, de igaz az Aerosmith majd 35 éve (!) a legjobb és legismertebb rock-banda. Steven Tyler előadásmódja néha provokatív, néha vicces de egyet leszögezhetünk, hangja utánozhatatlan és tökéletes. Akárcsak a dalok, melyeket ez idáig alkottak a fiúk, vagy öregfiúk. A mostani korong és a címadó „Devil's Got A New Disguise” c. kislemez egyben előfutára a következő évben megjelenő új stúdióalbumnak.

A „The Very Best Of”-on szereplő 18 felvétel szinte önmagáért beszél, viszont érdemes kitérni rájuk! Rögtön egy igazi rock-bomba nyitja az anyagot: „Dude (Looks Like a Lady)”, majd egy régi klasszikus jön, a „Love In An Elevation”, a folytatásban a több slágerlistát megjárt „Livin’ On The Edge”-t hallhatjuk. A következő felvétel egyben meglepő és remek volt annak idején: a „Walk This Way”-t a rock fenegyerekei a legendás RUN DMC-vel adták közösen elő. Ebben az időben a dalt szinte unalomig sugározták a zenei csatornák, nem véletlenül. Remek választás volt a rap csapat, mint partner. A folytatásban Top Ten slágerek jönnek: „Jaded”, „Crazy”, „Dream On”, „Angel”, „Janie’s Got A Gun” és „Amazing”. A CD-n kettő új felvétel is hallható: a címadó kislemez és a „Sedona Sunrise”. Kettő fantasztikus rock-himnusz.

Minden „best of” korong jó és egyedi a maga nemében, ebben az esetben mesterdarabbal van dolgunk. Ehhez nem feltétlenül kell rockrajongónak lenni, hiszen igényes anyagról van szó. Gratula!

Jónap Tamás

2006. 11. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 11. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Aerosmith: Devil’s Got a New Disguise – The Very Best Of (Sony BMG) cikk képei
Aerosmith - Aerosmith: Devil’s Got a New Disguise – The Very Best Of (Sony BMG)