Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Crystal: Világok hangjai (EMI)

Crystal - Crystal: Világok hangjai (EMI)

A trió mindig tartogat nekünk új meglepetéseket, erre albumaik a legjobb bizonyítékok. A fantasztikus szerzeményekről, és klipekről nem is beszélve.

A Kasza tesók és Lajtai Kati utolsó albumukkal, a „Trilógiával” igen magasra tették a lécet. Senki sem gondolta volna, hogy lehet még jobbat produkálni. Mondhatom: lehet! Hiszen itt a vadiúj „Világok hangjai” c. korong 13 fantasztikus dallal és 50 perc zenei utazással egy kellemes világba. A „Te vagy a jel” c. dal az első kislemez az albumról, egyszerűen zseniális. Ha választani lehetne, személy szerint a „Képek egy filmből” tetszik, és jelentetném meg következő maxiként. Nagyon kellemes, lírai és érzelemdús felvételről van szó. Öröm hallgatni, akárcsak magát az albumot. Lajtai Kati hangja csodálatos a „Volt egy lány” c. nótában. Nem véletlen a korong címválasztása, mindegyik felvétel stílusa világzenei elemekkel keveredik. Egy zenekar, vagy csapat attól jó, hogy folyamatosan képes megújulni és valamilyen egyedit produkálni. Ennél az anyagnál ez tökéletesen passzol.

Crystal - Crystal: Világok hangjai (EMI)

Mindezek mellett egy különleges és egyedi CD borítóról is szó van, a csapat egyenesen Las Vegasból rendelte a 3D-s lencséket, amellyel a borító készült. A szövegkönyvet lapozgatva közben 3dimenziós képeket nézhetünk. Ráadásul végre elkészült a Crystal vadiúj weboldala is, melyen fotókat, videókat és fontos információkat találhatunk a csapatról.

Aki szereti az igényes zenét, vásárolja meg az albumot és vegyen részt egy kellemes zenei utazásban. Nem fog csalódni!

Jónap Tamás

2006. 11. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 11. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
niki 2006. 12. 29. 0:14
nagyon király :igaz még csak egy számot hallottam de az nagyon tetszik.most ez a kedvenc számom.Igaz sok kedvenc számom volt Crystal-szám
VENDÉG 2013. 09. 10. 16:45
nagyon király :))))))
VENDÉG 2014. 11. 22. 9:39
KIRÁLY!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Crystal: Világok hangjai (EMI) cikk képei
Crystal - Crystal: Világok hangjai (EMI)Crystal - Crystal: Világok hangjai (EMI)