Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Ricky Martin: MTV Unplugged (MTV Networks / Sony BMG)

Ricky Martin - Ricky Martin: MTV Unplugged (MTV Networks / Sony BMG)

Ricky Martin mindig képes valami újat mutatni. A sok koncert után nemrég az MTV kérte fel egy „unplugged” előadásra. A csatorna életében már számos sztár élt ezzel a lehetőséggel. Ricky is beállt a „sorba”.

Vuelve

A most megjelent „Unplugged” 57 percnyi anyagot tartalmaz, 12 spanyol nyelvű felvételen keresztül. Ezek közül kilenc ismert dal hallható új verzióban, többek között: "La Bomba", "María", "Vuelve" és "Fuego de Noche, Nieve de Día", valamint három új track is szerepel: "Tu Recuerdo" La Mari és Tommy Torres közreműködésével), "Con Tu Nombre" és "Pegaté". Kislemezként a „Tu Recuerdo” jelent meg.

Ricky Martin - Ricky Martin: MTV Unplugged (MTV Networks / Sony BMG)

Az unplugged előadásoknak megvan a maga kellemes hangulata, pláne ha közönség is van hozzá. Néha jobb, mint egy élő koncert. Ilyenkor az előadó a kitűnő éneklés mellett sok egyedit is beleadhat az előadásba. Ricky Martin elbűvölő hangja nem kétséges, ezt főleg a lányrajongók tudják bizonyítani, meg az akusztikus koncert közönsége. A rendhagyó előadásmód egyik gyöngyszeme az egykori világsláger, a „Maria”, de a „La Bomba” c. felvétel is remekül szólal meg.

Az „Unplugged” c. lemez DVD formátumban is hozzáférhető. Az énekes legutóbb Barcelonában adott hasonló koncertet, decemberig pedig Mexicóban látható illetve hallható.

Akik szeretik az igényes dallamokat, ez az anyag nekik készült. Meg kell hagyni azonban, hogy a CD borító kicsit letargikus érzést sugall, de szerencsére a tartalomra ez nem jellemző!

Jónap Tamás

2006. 11. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 11. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ricky Martin: MTV Unplugged (MTV Networks / Sony BMG) cikk képei
Ricky Martin - Ricky Martin: MTV Unplugged (MTV Networks / Sony BMG)Ricky Martin - Ricky Martin: MTV Unplugged (MTV Networks / Sony BMG)