Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

WISDOM: Words of Wisdom (Nail/Hammer)

WISDOM - WISDOM: Words of Wisdom (Nail/Hammer)

Manapság ritkaságszámba megy, hogy komolyabb várakozás előzze meg egy elsőlemezes banda anyagának megjelenését, főleg a metal mezőnyben. A hazánkban egyre ismertebb név, a Viva televízió 'Év reménysége' díját is megnyerő Wisdom ezt is elmondhatja magáról!

Az idén 5 éves banda az első nagylemezükkel ünnepelte ezt a félkerek évfordulót, és a fővárosi lemezbemutató koncertjük is teltházas volt. A Wisdom első nagylemeze egy koncept lemez, egy hosszú történet kezdete, illetve folytatása, hiszen a story a 4 számos EP-vel kezdődött. A zenekar elmondása szerint, a történet a teljes Wisdom "életművet" végig fogja kísérni, az öreg bölcs (a borítón is látható Wiseman) életével, tanításaival, melyek az embereket leginkább foglalkoztató érzéseket, aktuális gondolatokat fogalmaznak meg, ezen különleges történetbe ágyazva... Mindenképp egy izgalmas, komolyan felépített és kivitelezett koncepcióról van szó.

WISDOM - WISDOM: Words of Wisdom (Nail/Hammer)

A srácok szerencsére kíváló zenészek, ráadásul Magyarország egyik legjobb torkú énekese is a csapatot erősíti, így minden adott volt ahhoz, hogy egy üresjárat nélküli, húzós dalokat tartalmazó első nagylemezt tegyenek le az asztalra. Az első visszajelzésekből úgy tűnik, ez a megmérettetés is sikerült nekik. A kíválóan megszólaló, a hírhedt finnországi Finnvox stúdióban masterizált anyag fogós dallamvilágú, ugyanakkor erőteljes metál zenét rejt, ami nem csak a stíluson nevelkedőknek jelenthet ínyencséget, hanem az érettebb zenéket kedvelőknek, a rockzenét hallgatók széles táborának is.

A 43 perces lemez egy szép és tartalmas multimédiás részt is tartalmaz, amely bemutatja a zenekar történetét, fotókat, videoklipeket lehet nézegetni, illetve egy egyedi gitárleckét is lehet venni a program segítségével, amelyen néhány Wisdom dalt lehet "virtuális gitáron" lekísérni. A szépen kivitelezett, a dalok hangulatához kapcsolódó borító már csak hab a tortán!

Ilyen minőséggel és hozzáállással akár nemzetközi vizekre is kijuthatnak a srácok, de ez még a jövő zenéje. Reméljük nem kell újabb 5 évet várnunk a következő Wisdom lemezre!

Gab

2006. 12. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2006. 12. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

WISDOM: Words of Wisdom (Nail/Hammer) cikk képei
WISDOM - WISDOM: Words of Wisdom (Nail/Hammer)WISDOM - WISDOM: Words of Wisdom (Nail/Hammer)