Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Lynyrd Skynyrd: Then And Now (SPV/ MusiCDome)

Lynyrd Skynyrd - Lynyrd Skynyrd: Then And Now (SPV/ MusiCDome)

Nekem semmi bajom az együttessel – sőt! – és a kiadóval sem. De ez a lemez egy arcátlanság. Azt is megmondom, hogy miért. A kiváló és nagy múltú együttes kiadónál töltött néhány évéből próbál Best of albumot csinálni és ezt még fel is tünteti a borítón.

Mivel azonban a kiadói jogok nem náluk vannak így a régi nagy számok mind a két évvel ezelőtti pittsburgh-i koncertről szólnak, és a két stúdiólemez néhány dala szerepel még töltelékként. Nem hiszem, hogy a zenekar kapálózott volna két kézzel, hogy ezt a csalamádét összeszerkesszék. A zene persze nagyon is a helyén van. Hogy is lehetne másképp egy olyan albumon , ahol olyan southern-rock klasszikusok szólalnak meg, mint a Sturday Night Special, That Smell, Siple Man, a Sweet Home Alabama és természetesen a Free Bird.

A két stúdiólemez, a "Twenty" és az "Edge Of Forever" dalai is megállják a helyüket, csak kár őket a nagy sikerek árnyékában elővezetni. Azért nincs túl sok értelme ennek az albumnak, mert aki ismeri a zenekart, annak itt nemigen van keresnivalója, aki meg nem az ne innen ismerje meg. Várjuk a következő igazi lemezt, és könyörgöm , hívja már meg őket valaki egy jó füstös helyre!

Jónap Tamás

2000. 10. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lynyrd Skynyrd: Then And Now (SPV/ MusiCDome) cikk képei
Lynyrd Skynyrd - Lynyrd Skynyrd: Then And Now (SPV/ MusiCDome)