Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Enya: Amarantine - Special Christmas Edition (Warner)

Enya - Enya: Amarantine - Special Christmas Edition (Warner)

Egyszerűen fogták a zseniális Amarantine albumot, kapott egy dupla tokot, egy karácsonyi köntöst, és egy a második lemezt, melyen az ünnephez kapcsolódó 4 Enya dal, illetve feldolgozás hallható.

Enya hihetetlenül mesteri! Nem csak előadja dalait egyedien gyönyörű hangjával, hanem szerzi, sőt minden hangszeren ő játszik, és az már csak tényleg plussz a plusszok után, hogy részben ő is keveri dalait, Nicky és Roman Ryan alkotótársakkal karöltve.

Enya elképesztő eladásokat produkál az egész világon, eddig 65 millió eladott példányon van túl, ebből csak a legutóbbi albummal átlépte a 13 milliót. Mégsem lehet rá mondani, hogy divat lenne őt szeretni. Egyedi és örökkévalóságnak írott zenéjével az egész világot elvarázsolja, és ez így van rendjén.

Aki szokott gondolkodni az élet igazán fontos dolgain, és szeret közben ellazulni, vagy netán gyertyafényes romantikára vágyik, esetleg végtelen szomorúságát próbálja magába folytani, annak bármelyik Enya lemez hallgatása különös varázslatot jelenthet. Aki pedig nem érti ezt a zenét, annak még vehet olyan fordulatot az élete, hogy később megérintse ez a különleges dallamvilág.

Ehhez a különleges világhoz érdemes leülni, és minél jobb minőségben hallgatni, hogy kivehető legyen az az ezernyi apró részlet, melyet minden Enya dal magába rejt. Az Amarantine tökéletes folytatása az eddigi életműnek.

A karácsonyi kiadás 4 plussz dalt tartalmaz egy külön bónusz CD-n. Mégha a maga negyed órájával az egész rá is fért volna az eredeti dalok után, talán így igényesebb. Aki eddig nem szerezte be az albumot, de tervezte, az mindenképp ezt a bővített változatot keresse.

Gab

2006. 12. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2006. 12. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Isten2 2007. 02. 06. 13:57
enya sztem már kicsit kiment a divatból...
Icus 2007. 03. 16. 18:48
Enya szerintem iegnis jó és szép dalai vannak.
Icus 2007. 03. 16. 18:50
bocs, igenis :-)
nuni 2007. 03. 19. 15:41
ÉN EGYÁLTALÁN NEMTALÁLOM JÓ ÖTLETNEK AZ ÚJ ALBUMA

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Enya: Amarantine - Special Christmas Edition (Warner) cikk képei
Enya - Enya: Amarantine - Special Christmas Edition (Warner)