Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Quimby: Family Tugedör CD+DVD (Tom-Tom)

Quimby - Quimby: Family Tugedör CD+DVD (Tom-Tom)

Sosem rajongtam túlzottan a Quimbyért, de ez a No0015 jelzésű kiadvány komolyan össze lett téve. Nem csak egy válogatás CD található a csomagban, de egy laktató képanyag is DVD formájában, valamint stílusosan hozzá egy söralátét.

Most Múlik Pontosan

A 15 éves zenekar ezzel ünnepel, és tehetik ezt jogosan, mivel sok viszontagság után még mindig léteznek, pontosabbam újra léteznek...

A CD-n található 15 dal még a zenekartól távolabb állóknak is szerezhet kellemes meglepetést, 11 évnyi zenei anyagot ölelve fel ezzel. A DVD pedig egy jóhangulatú, profi portréfilmet, és szintén minőségi koncertfelvételeket tartalmaz, amiért dícséret illeti a készítőket és természetesen a zenekart is!

A csomagolást is érdemes megemlíteni, hiszen a papírtokos kiadvány magában rejt egy CD méretű söralátétet, zenekari képpel és köszönet listával, és a két korong is külön-külön kapott egy-egy papírtokos csomagolást, szintén a fontosabb infokkal ellátva. Aki ez alapján nem érti hogyan fest a 15 éves zenekart ünneplő kiadvány, az mindenképp szerezze be!

Gab

2007. 03. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Quimby: Family Tugedör CD+DVD (Tom-Tom) cikk képei
Quimby - Quimby: Family Tugedör CD+DVD (Tom-Tom)