Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

TIËSTO: Elements of Life (Record Express)

DJ Tiesto - TIËSTO: Elements of Life (Record Express)

Az „Elements of Life” a harmadik saját dalokat tartalmazó Tiësto album, ami újra azt igazolja, hogy Tiesto nem csak egy komoly DJ, előadó, hanem mint producer is megállja a helyét. Rajongók és zenekedvelők régóta várták már a korongot.

2001-es debütáló albuma, az „In My Memory” olyan slágereket tartalmazott, mint a „Lethal Industry”, „Flight 643”, „Suburban Train”, ezt követte a 2004-es „Just Be” album, melyre olyan húzós dalok kerültek fel, mint a „Traffic”, „Love Comes Again” és az „Adagio For Strings”. A 2007-es év is egy slágerekkel teli év lesz Tiësto életében az „Elements of Life” megjelenésével.

Az albumon található a már ismert single, a „Dance 4 Life”, melyet a Faithless híres énekesével, Maxi Jazz-zel írt közösen. A dal 2006-ban jelent meg és fő küldetése az volt, hogy felhívja a fiatalok figyelmét az AIDS/HIV vírus veszélyére. Bonusz dalként került fel a korongra a Walt Disney kasszasikerének, a „Pirates of the Caribbean” betétdalára, a ’He’s A Pirate’-re készített remixe is. Ez egy igazi unikum felvétel.

Az „Elements of Life” sok vendég énekest felvonultat, többek között a tehetséges producert, BT a.k.a. Brian Transeau-t, akivel már korábban is dolgoztak együtt. Az albumon egy szerelmes dalban, a „Break My Fall”-ban énekel. Az énekes/dalszövegíró Charlotte Martin hallható a „Sweet Things” című számban, az ő hangját és egyéniségét sokszor hasonlítják Kate Bush-éhoz, és Tori Amos-éhoz. A „Do You Feel Me” egy mély és megigéző dal, melyhez Julie Thompson kellemes hangja társul, őt leginkább a Holden & Thompson „Nothing” című slágeréből ismerhetjük. A másik férfihang az albumon az Angliában élő Christian Burns, aki régebben a BBMAk tagja volt, mostanában pedig az „Inhaler” nevű csapatával hallat magáról újra. Ő énekel az „In The Dark” című számban is. Amúgy ez a dal a legelső kislemez Tiesto új anyagából.

A DJ mester eddigi korongjai mindig tartalmaztak instrumentális felvételeket, most sincs ez másképp: „Ten SEconds Before Sunrise”, „Carpe Nochtum” és a „Bright Morningstar”. 11 remek slágergyanús track és egy bónusz felvétel teszi teljessé a DJ és előadó friss anyagát. Az album megjelenést egy egyéves világkörüli turné kíséri „Elements of Life” címmel, mely a nagysikerű „Tiësto In Concert” show-khoz hasonlóan egyedülálló eseménysorozatból fog állni. Míg a korábbi koncerteket is világszerte csúcssiker koronázta, a mostani turné olyan meglepetéseket tartogat, melyet még nem látott a közönség!

Ide kapcsolódó hír, hogy a DJ-t leghamarabb április 20-án a London melletti Woodford-ban láthatják és hallhatják a rajongók és az elektronikus zene szerelmesei. A belépő igen borsos (35 font, azaz csaknem 14.000 Ft). Viszont az igazi rajongóknak ez nem akadály.

Tracklista:

1. Ten Seconds Before Sunrise
2. Everything
3. Do You Feel Me
4. Carpe Noctum
5. Driving To Heaven
6. Sweet Things
7. Bright Morningstar
8. Break My Fall
9. In The Dark
10. Dance4Life
11. Elements of Life

Bonusz: He’s A Pirate

Jónap Tamás

2007. 04. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 04. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Dzsuc 2007. 04. 15. 21:19
Ma hallgattam bele a korongba. Hát mit mondjak,elég elvont,de azért jó
llajon 2007. 05. 22. 15:41
Akinek még nincs jegye a koncerte az akár nyerhet is itt: http://www.starnight.hu/
Duke 2007. 07. 08. 7:37
nekem tetszik a lemez...3 számot márazelőtt ismertem róla, mielőtt még megjelent volna...és az In the Dark az első, amelyiket a rádiók is játsszák. nekem Tiesto a legjobb DJ, és a legjobb ez évi trance-lemez az Elements of life.
Vendég 2007. 08. 04. 13:34
elég szar... nem akarok megbántani senkit, de ez tényleg nyenge!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

TIËSTO: Elements of Life (Record Express) cikk képei
DJ Tiesto - TIËSTO: Elements of Life (Record Express)