Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Modern Talking: Victory (Hansa / BMG)

Modern Talking - Modern Talking: Victory (Hansa / BMG)

Győzelem, ez már a 11-dik korong! Ki gondolta volna, hogy a 80-as évek egyik legismertebb együttese még mindig aktív. A „Ready For TheVictory” c. maxi, amely egyben az album címe is, már rengeteg listára került fel. A 11-dik korong 15 dalt tartalmaz és bátran állíthatjuk, hogy a stílus mai, modern számok hallhatók aktuális stílusban. A címadó dal mellett tuti befutó a „Don’t Make Me Blue” c. lírai dal, illetve a „When The Sky Rained Fire”. Az egykaptafás előadóktól abban különbözik a Modern Talking, hogy képes újítani, váltani és ha azonos stílus van, akkor „tesz” bele valami egyedit. Tulajdonképpen pop és dance egyveleg az, amit Anders és Bohlen nyújt a hallgatóságnak. Az együttest lehet nagyon kedvelni és nagyon utálni. Ezt döntsék el Önök, kedves vásárlók. Nekünk tetszett ez a korong. Egyvalamit már most állíthatunk: lesz 12. album is, ha a megérzéseink nem csalnak!

Jónap Tamás

2002. 05. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 02. 01. 0:00
Sziasztok!nekek az összes albuma meg van nagyon tettszik és ök a legjobbak!!!!!!!csa csumi David
2003. 08. 06. 0:00
Talán az kicsit erőltetett, hogy a címadó dal megint csak az autóversenyről szól, (ez már a 3. ilyen tipusú számuk) de ennek ellenére ez a szám is (Ready for the victory) nekem nagyon bejött. A 2. kislemez a Juliet nagyobb sikerre van ítélve, talán pont azért mert kicsit elüt a MT hangzásától, ugyanakkor nosztalgikus, mert a 80-as évek discovilágát idézheti fel (mármint abban aki akkor volt tinédzser) a másik korongon található dal a higher than heaven is nagyon ütős (jobb mint a nagylemezen található verzió). Összességében hozta a remek formáját/nótáját a Modern Talking.
adri 2003. 10. 07. 0:00
Sziasztok.Én nagyon szeretem a Modern Talkingot nagyon sajnálom, hogy feloszlott. Remélem fogok hallani felőlük.
Vendég 2005. 05. 15. 12:22
Én is nagyon szeretem a MODERN TALKING-ot.Az összes albumok meg van.Nekem a YEAR OF THE DRAGON című album tetszik a legjobban. Pusz Noodle

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Modern Talking: Victory (Hansa / BMG) cikk képei
Modern Talking - Modern Talking: Victory (Hansa / BMG)