Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

ATB: Trilogy (Kontor / Record Express)

ATB - ATB: Trilogy (Kontor / Record Express)

Megérkezett Andre „ATB” legújabb, immáron hetedik stúdiólemeze, ha a korábbi mix-anyagokat nem számoljuk. A jól megszokott ATB-s hangzást és stílust kapjuk, illetve valamivel kifinomultabb és érettebb anyagot dupla CD-n.

Feel Alive

Mint szövegíró és producer, Andre Tanneberger, olyan slágerekkel szerzett magának világhírű nevet, mint a “9 PM”, “Don’t Stop”, “Killer”, Let U Go” vagy az “Ecstasy”. A másik világ sokkal nyugodtabb, olyan zenékkel, amelyek az ellazuláshoz segítenek. Az új korong, a „Trilogy” az elektronikus és dallamos ATB hangzást vegyíti egy kis rock és pop ízzel az első CD-n. A második korong azonban 14 igazán relaxációs dalt tartalmaz.

Ahogy már megszoktuk Andre-től, minden évben előrukkol egy albummal rajongói számára. A 2005-ös „Seven Years” egyfajta keveréke volt az új daloknak és egy visszatekintő „Best Of” albumnak. Ez az album egy kapocs a múltbeli és jövőbeli zenéje között. Eközben ATB-nek sikerült a régi hagyományokkal is szakítania. Az új album egy igazán innovatív stílust teremt, sokkal erősebb instrumentális elemeket használ mint korábban.

A dalokra nem érdemes kitérni, inkább hallgatni kell őket, arról nem is beszélve, hogy szinte mindegyik remek sláger és nagyon ütős. Mindezek mellet bővebb infót megtudhattok a lemezről és a sztárról, ha elolvasod exkluzív interjúnkat.

Jónap Tamás

2007. 05. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 05. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2007. 08. 23. 18:46
A.T.B. EXCELLENT TRANCE DJ. -------------------------------------- TRANCE MUSIC FOREVER -------------------------------------- DJ B ATTILA THE Rhythm lover --------------------------------------- ,,PARTY PEOPLE,,
VENDÉG 2013. 09. 10. 16:31
:(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

ATB: Trilogy (Kontor / Record Express) cikk képei
ATB - ATB: Trilogy (Kontor / Record Express)