Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Groove Armada: Soundboy Rock (SonyBMG)

Groove Armada - Groove Armada: Soundboy Rock (SonyBMG)

Kár, hogy a Cambridge-i arcok csak most dobták ki az új lemezt. Ha egy éve megteszik, tavalyi budapesti fellépésükön is hallottunk volna néhány dalt a Soundboy Rock című lemezről. A korong nem rossz, de akikben a régi Groove Armada hangzás él, azoknak óriási csalódás lesz.

Song 4 Mutya

A Groove Armadát az utóbbi évek legnagyobb kritikai elismerést arató dance formációi közt tartják számon. A kéttagú csapat népes rajongótáborában olyan nemzetközi hírességek is vannak, mint például Elton John vagy Madonna. Azonban a két legnagyobb Groove Armada sláger, a My Friend és az I See You Baby nyomdokaiba érő dalokat nemigen találunk a Soundboy Rock-on.

Meglepő, hogy három nagyon gyenge eelektro-fílingű dallal indul a május 7-én megjelent korong, de szerencsére nem ez a stílus a mérvadó az egész anyagon. A negyedik tracknél, a Save My Soul-nál lehet csak érezni, hogy igen, végre Groove Armadát hallgatunk. Innentől jönnek a jól eltalált dalok, említésre méltó például a Lightsonic és a Sugababes-es Mutya Buena-val készített Out Of Control.

Groove Armada - Groove Armada: Soundboy Rock (SonyBMG)

Volt idő, amikor a Collateral című Tom Cruise-Jamie Foxx mozi producere hetekig zaklatta a fiúkat, hogy beletehesse a filmbe egyik dalukat. Hát, ilyen megkeresésre a Groove Armada most sajnos biztosan nem számíthat. Nem rossz a lemez, de nem is az igazi. Vagy elkapkodták, vagy túl sokat dolgoztak rajta.

Juhász Gergely

2007. 05. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Groove Armada: Soundboy Rock (SonyBMG) cikk képei
Groove Armada - Groove Armada: Soundboy Rock (SonyBMG)Groove Armada - Groove Armada: Soundboy Rock (SonyBMG)