Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Trend 2007 Nyár (EMI)

Válogatás - Trend 2007 Nyár (EMI)

A népszerű válogatássorozat újabb darabja megérkezett, rajta igazi nyári slágerek szinte minden stílusban. Igazi bulikellék, de egy strandon is tökéletes hangulatot varázsol.

A kiadvány alcíme a „legmenőbb dalok”. Nos ez kicsit szubjektív vélemény, de tény van benne valami igazság. Egy valamire való válogatás nem kezdődhet Christina Aguilera nélkül, a folyamatosan haját változtató hölgyike most a legújabb „Candyman” c. slágerét hozta el nekünk. A folytatásban Nelly Furtado és Robbie Williams egy-egy felvétele található. A srác „Lovelight”-ja kicsit fura, de élvezhető. Csakúgy, mint az őt követő Eric Prydz „Proper Education”-je, amely egy Pink Floyd klasszikus a „Wall” feldolgozása. Nagyon egyedi és nagyon trendi. Pont ide illik.

A lassú dallamok kedvelői sem csalódnak, hiszen rögtön Pink énekli a „Nobody Knows” c. balladát. Lám a kisasszony tud lírai is lenni. A következőkben Milk and Honey, Pussycat Dolls, Fergie, All Saints, Jamelia, valamint a Depeche Mode egy-egy felvétele gondoskodik a kiváló hangulatról. Igazi egyedi felvételnek számit Moby és Debby Harry „duettje” a „New York, New York”. Mondhatnám azt is, hogy telitalálat, akárcsak a meleg banda, a Scissor Sisters „Land Of A Thousand Words” dala.

Záróakkordként Joss Stone, a Take That és Simon Webbe gondoskodik a megfelelő zenei hangulatról. A korongot viszont bármikor meghallgathatjuk elejétől-végéig, mintegy 70 perc garantált szórakozás. A helyedben nem adnám kölcsön havernak, barátnak, ismerősnek mert kevés az esély arra, hogy visszakapod!

Jónap Tamás

2007. 06. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 06. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Trend 2007 Nyár (EMI) cikk képei
Válogatás - Trend 2007 Nyár (EMI)