Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

GLORIA ESTEFAN: 90 Millas (Sony Bmg)

Gloria Estefan - GLORIA ESTEFAN: 90 Millas (Sony Bmg)

Megérte várni a latin zene királynőjének új nagylemezére. Gloria Estefan – aki 1990-ben turnébuszának balesetében majdnem egy életre lebénult – fullextrás albumot dobott össze DVD melléklettel, elegáns köntösben. Igazi csemege őszre a 90 Millas.

Conga

Az énekesnő a 2004-es Amor y suerte: Éxitos románticos óta rengeteg dologba belevágott (például 2005-ben részt vett a cunami áldozataiért rendezett jótékonysági koncerten, valamint vásárolt egy szállodát és néhány éttermet), de a 90 Millas elkészítésére is bőven hagyott időt magának.

A kétlemezes kiadvány egy kellemes, hangulatos kirándulás a latin zene világába – és csak a latin zene világába. Gloria ugyanis most nem arra játszott, hogy slágerlistás popdalokat énekeljen (mint például tette a zseniális Heaven’s What I Feel-lel 1998-ban), itt valami olyat csinált, amit mindig is szeretett volna. A lemez ennek megfelelően nem is tartalmaz angol nyelvű dalokat, csak megállás nélküli latin salsát – ami viszont olyan jól áll Estefannak, hogy tanítani lehetne.

Gloria Estefan - GLORIA ESTEFAN: 90 Millas (Sony Bmg)

Nem mehetünk el szó nélkül a 90 Millas DVD melléklete mellett sem, ami nagyon sokat dob a kiadványon. Felpakolták rá a No Llores klipjét, valamint többórányi felvételt a stúdiómunkákról és a klipforgatásokról, amiket Gloria angol és spanyol nyelven is kommentál. Érdekes, hogy a DVD önmagában is simán elmenne egy kiadványként. Egyértelműen látszik, hogy rengeteget dolgoztak rajta.

A tracklista a következő:

01. Me Odio
02. No Llores
03. Lo Nuestro
04. Pintame De Colores
05. Caridad
06. Yo No Cambria
07. Besame
08. Refranes
09. A Bailar
10. Esta Fiesta No Va' Acabar
11. Volvere
12. Esperando (Cuando Cuba Sea Libre)
13. Morenita
14. 90 Millas

Bonus Trackek:

15. Vueltas Da La Vida
16. No Llores featuring Wisin Y Yandel

Juhász Gergely

2007. 10. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

GLORIA ESTEFAN: 90 Millas (Sony Bmg) cikk képei
Gloria Estefan - GLORIA ESTEFAN: 90 Millas (Sony Bmg)Gloria Estefan - GLORIA ESTEFAN: 90 Millas (Sony Bmg)Gloria Estefan - GLORIA ESTEFAN: 90 Millas (Sony Bmg)