Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Faith Hill: There You’ll Be (Warner)

Faith Hill - Faith Hill: There You’ll Be (Warner)

Több mint 20 millió eladott nagylemez, tíz első kislemez és 11 videó után Faith Hill amerika első számú felnőtt női előadói közé tartozik. Mindezek mellett még rengeteg díjat is nyert, gondoljunk csak a legutübbi három Grammy-díjra. Az utolsó album „Breathe” egyedül Amerikában 7 millió példányban kelt el.

Felmerül a kérdés: lehet ezt még fokozni? A válasz igen! Pár hónappal ezelőtt jelent meg Faith Hill „There You’ll Be” c. kislemeze, amely rögtön előkelő pzicíóba került a világ különböző listáin, a sikert még jobban fokozta a Pearl Harbor c. film bemutatása. Magánéletében is sikeres lett az énekesnő, az ismert amerikai country-sztár Tim McGraw vette el nemrég. Jövőre pedig harmadik közös gyermeküket várják. Most pedig megjelent az énekesnő legújabb korongja „There You’ll Be” címmel, amely címmel ellentétben egy Best Of- lemez, 14 nagyszerű és ismert dallal. A dalok mindegyike egy-egy állomás volt Faith Hill karrierjében. A címadó „There You’ll Be” az ismert és népszerű film betétdala, a „Somewhere Down The Road” c. dalt pedig az Egyiptom hercege c. filmben hallhattuk, a „Breathe” pedig a legtöbb Grammy – és Billboard díjat tudhatja magáénak. Hogy milyen jó ez a dal, mutatja még az is, hogy a korongon az eredeti változat mellett még egy Tin Tin Out mix verzióban is meghallgathatjuk. Az azonos c. korong tavaly jelent meg, melyről még a „The Way You Love Me”-t is kimásolták erre a nem mindennapi válogatás korongra. Ez a dal is kétszer szerepel, az utóbbi szintén egy remix.

Mivel Faith Hill albumai főként a felnőtt korosztálynak szólnak, a „There You’ll Be” c. kislemez és dal mégis inkább a fiatalabb réteget célozza meg. Európában a tinik elsőszámú kedvence volt a nóta, amely köszönhető a Pearl Harbor c. filmnek és Ben Affleck és Josh Harnett nem mindennapi alakításának. Az énekesnő a listán olyanokat utasított vissza, mint Madonna vagy Geri Halliwell. A mostani Best Of lemezt csak a következő új Faith Hill korong tudja majd még jobban fokozni!

Jónap Tamás

2000. 11. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 07. 23. 0:00
RÉGI!!!!!!!!!Faith új lemeze már kész van és csak október 15-re vár!Tim pedig már 6 éve vette el.Audrey Caroline meg 8 hónapja született.Úgyhogy van mit frissíteni a szövegen...
Vendég 2003. 10. 22. 0:00
Hát tényleg lehetne újabb infókat szerezni róla. Egy éve vele biztosan történt már valami. Hajrá
Vendég 2005. 02. 15. 21:31
nem tudja valaki,hogyan leheta there youll be szövegét megtalálni?
Vendég 2006. 02. 20. 19:45
Viki Nem tudja valaki honnan lehetne letölteni a There you'll be című számot?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Faith Hill: There You’ll Be (Warner) cikk képei
Faith Hill - Faith Hill: There You’ll Be (Warner)