Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

The Offspring: Rise And Fall, Rage And Grace (SonyBMG)

The Offspring - The Offspring: Rise And Fall, Rage And Grace (SonyBMG)

Csúcsproducer irányítása alatt tért vissza a The Offspring. Bob Rock nem egy neves banda neves lemezét producerkedte már végig (Bon Jovi, Metallica, The Cult, stb.), és veteránként ezúttal egy ma már veteránnak számító punk-rock bandánál tevékenykedett.

Hammerhead

Igazat megvallva a The Offspring zeneileg ugyanolyan mint 10-15évvel ezelőtt, csak kevésbé vannak most reflektorfényben. Talán majd most... Az 5 év stúdiólemez nélküli időszak csendjét törte meg az új album, amely ismét népszerűvé teheti a bandát azon generáció körében is, akik esetleg még nem is hallottak az egykor igen fényes időket megélt, szinte változatlan felállású zenekarról (csak dobos poszton történt tagcsere).

Az album 43 perce olyan, amit egy tipikus tömegpiacra szánt punk rock lemeztől várni lehet 2008-ban. Dallamos, helyenként vadulós, helyenként balladisztikus, fülbemászó vokálokkal megtűzdelt, helyenként meg tele van fölösleges klisékkel. A másik vetélytárs, a Green Day is hasonló vizeken evez, de nekik valamiért már pár évvel korábban sikerült Grammy-díjasként újra reflektorfénybe kerülni, pedig ettől a stílustól igen távol áll az ilyes fajta mű-szakmai elismerés.

2008-ban semmivel sem gyengébb a The Offspring mint a klasszikus Smash albumuk idején. Aki követte eddig a zenekar pályafutását, illetve szereti az amerikai, kissé populáris punk-rock vonulatot, annak jó kikapcsolódást nyújthat ez a lemezük is.

Gab

2008. 08. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2008. 08. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

The Offspring: Rise And Fall, Rage And Grace (SonyBMG) cikk képei
The Offspring - The Offspring: Rise And Fall, Rage And Grace (SonyBMG)