Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Camp Rock: The Soundtrack (Disney / EMI)

Camp Rock - Camp Rock: The Soundtrack (Disney / EMI)

Bizonyára mindenkinek mond valamit az a három szó, hogy High School Musical. Sikerfilmsorozat, a harmadik rész készülőben. Camp Rock. Most jelent meg az első, de már tervben a folytatás!

A nemrégiben bemutatott új tinimusical, a Camp Rock elképesztő sikert aratott Amerikában. A Disney csatornáján nézettségben a High School Musical 2 után a második helyezést érte el, ami hatalmas eredmény. A film egy olyan helyet mutat be, ahova tehetséges diákok utaznak fejleszteni magukat. A főszereplő, Mitchie csak úgy kerül a Camp Rockba, hogy anyjának segít a konyhai munkában. Ám ezt a többiek, akikkel időközben megismerkedik, nem is sejtik…

Camp Rock - Camp Rock: The Soundtrack (Disney / EMI)

Bár a filmet nálunk még nem is vetítik, a zenéje már megtalálható a boltokban. Fülbemászó, populáris dallamokat hallunk, bármelyik számot is hallgatjuk. Mindez egy tinibandának, a Jonas Brothers-nek köszönhető, akik most már szinte bálványként állnak a rengeteg rajongó előtt. A film és a zene sikere nem kérdéses, hiszen a fiatalok számára legkedveltebb témáról, a szerelemről szól. A dalok nagyon ügyes egymásutánban sorakoznak a korongon. A pörgő punkot felváltja a lágy, akkusztikus líraiság, amit pedig hip-hop, olykor disco elemekkel felspékelt szám követ. Változatos, lendületes lemez lett a végeredménye a Disney munkájának, ami nagyban köszönhető a fiú és lány énekeseknek. Egy dolog van, ami kicsit piszkálja a csőrömet, és azt hiszem, nem vagyok vele egyedül: csupán 38 perc a hanganyag. Egy kicsit még azért rátehettek volna.

stanley

2008. 09. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2008. 09. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2008. 09. 29. 19:43
Nekem már június óta meg van az album és volt szerencsém látni a filmet is! Nagyon szeretem a filmet és a számait is! A cd-n a számok jók ritmusosak, különböző stílusúak és közben követik a film mondanivalóját is!Én nagyon szeretem
Vendég 2008. 10. 13. 15:36
valaki mondjon egy linket lécy hogy honnan lehet letölteni!köx!pux!
Vendég 2008. 10. 15. 14:21
Nagyon jóóóó Joe Jonas Love:)
Vendég 2008. 11. 08. 19:08
ááá nagyon jo a film!!! ééés persze a zenéje is!és a szövegek!! NICK JONAS ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Camp Rock: The Soundtrack (Disney / EMI) cikk képei
Camp Rock - Camp Rock: The Soundtrack (Disney / EMI)Camp Rock - Camp Rock: The Soundtrack (Disney / EMI)Camp Rock - Camp Rock: The Soundtrack (Disney / EMI)