Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

P!NK: Funhouse (Sony BMG/LaFace Records)

Pink - P!NK: Funhouse (Sony BMG/LaFace Records)

Az éppen szőke díva, vagy kislányos tini, vagy lázadó popsztár, Pink kiadta legújabb lemezét, mely a Funhouse címet kapta. A „vicces ház”, vagy ahhoz hasonló elnevezésnek megfelelően a borító is igen fantáziadúsra sikeredett.

Játékpacin lovagló széttárt lábú Pink, ódon keretben elgondolkodó Pink, vad tekintetű bombázó Pink, motoron száguldó Pink, és sexy ruhában pózoló Pink. Kicsit a lemez is ilyen lett. Humortól sem mentes, zenei stílusoktól pedig inkább hemzsegő albumnak nevezhető. A leglágyabb lírai számtól a vidám, pörgős punk-popon át egészen a rockos, keményebb dalokig minden megtalálható, sőt, ezek inkább keresztezik egymást, s egy meghatározó, Pinkes stílust alkotva adnak kicsit kusza, mégis egységet képező vonást a korongnak. Egy szó mint száz, egy nagyon kellemes, vidám lemezt kaptunk a hölgytől, aki méltán lehet büszke munkájának legfrissebb kézzel fogható gyümölcsére.

Pink - P!NK: Funhouse (Sony BMG/LaFace Records)

Olyan ez az album, mint egy ház, amelynek a szobái teljesen mások. Egyikben a legnagyobb káosz uralkodik, a másiknak rózsaszínek a falai, a harmadik akár egy hotelszoba. Mégis az egész ház nagyon is kellemes összhatást nyújt, mert van valami közös mindegyik szobában. Pinkről nem a visszahúzódó, magányosan üldögélő kislány jut eszünkbe, s nem is ilyennek ismerjük. Nem véletlen tehát, hogy a zenéjében is hasonlóan megfigyelhetők jellemének fő vonásai. Ám az is hozzátartozik mindehhez, hogy az énekesnő nagyon is alázatos. Ez pedig nagyon pozitív dolog, főleg a mai zenei világban, ahol már minden megengedhető. Az alázat, a zene tisztelete az egyik legfontosabb dolog, hogy lázadva is valamilyen célt, valamilyen tartalmat, értéket szolgáljunk, közvetítsünk. Így tesz ezzel Pink is, mikor a harmóniákhoz nyúl. Köszönjük neki.

stanley

2008. 11. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2008. 11. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 27. 14:57
Az énekes kevésbé, a cikk annál jobban tetszik!!! Jocó
Vendég 2008. 11. 28. 13:17
köszönöm! azért a lemez is megér egy hallgatást :) stanley
Vendég 2008. 12. 08. 18:23
"széttárt lábú Pink" a szexi Gin-Tonic? ;-))))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

P!NK: Funhouse (Sony BMG/LaFace Records) cikk képei
Pink - P!NK: Funhouse (Sony BMG/LaFace Records)Pink - P!NK: Funhouse (Sony BMG/LaFace Records)