Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Beyoncé: I Am…Sasha Fierce (Sony BMG)

Beyonce - Beyoncé: I Am…Sasha Fierce (Sony BMG)

Az egykori Destiny’s Child tag, Beyoncé Knowles egy rövid pihenő után megjelentette a soron következő albumát, amely az „I am…Sasha Fierce” nevet kapta. A B’ rajongók tudhatják, hogy mit is jelent ez.

A „Sasha Fierce” egy művésznév is lehetne, részben az is, hiszen, az énekesnő így nevezi önmagát, amikor a színpadon van, dívaként viselkedik, táncol, elmondása szerint ilyenkor a fejét is elveszti, úgy bele éli magát. Tette ezt akkor is, amikor legurult a színpadi lépcsőn, de mint egy profi, felállt és folytatta a koncertet.

Az új korong is, mint az előzők leginkább a hölgyeknek szól, de mindenki megtalálhatja kedvenc számát. Az első dal, amit már a nagyközönség is hallhatott az Internet jóvoltából a „Sweet Dreams” volt. Amelyben egy párkapcsolatról énekel, amely lehet egy édes álom vagy egy gyönyörű rémálom. Az első maxi még sem ebből a dalból készült el. Hanem az „If I were a boy” című slágerből, amelyben az énekesnő egy férfi bőrébe bújik, és elénekli, hogy ha férfi lenne, hogyan viselkedne a hölgyekkel. Ezzel a dallal párhuzamosan a „Single Ladies” is megjelent maxin, amely a címből is adódóan az egyedülálló hölgyekről szól. Az új album abban is különleges, hogy két cd-ből áll, elsőn hat szám található, a másodikon öt. Az anyag első felében a megszokott Beyoncé stílust fedezhetjük meg, a második felében a díva, a „Sasha Fierce” stílust. Mint a korábbi albumokon is, a most is kivette a részét a dalszövegírásból az énekesnő. Többek között a „Halo”, „Disappear”, „Video Phone” és a „Diva” című számokban is segédkezett. A „Halo” és a „Sweet Dreams” is sláger gyanús dal lehet.

Visszanézve az amerikai énekesnő eddigi sikereit, az „I am…Sasha Fierce” című album is a 2009-es év egyik legkedveltebb korongja lesz. Ugyanúgy, mint ahogy az előző albumai, a „B’day”, „B’day Deluxe Edition” és a „Dangerously in Love” voltak a korábbi években.

Szabee

2008. 11. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 11. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2008. 12. 03. 9:11
szreintem tök jó. szeretem beyoncét és a zenéit is. szerintem jó énekesnőőőőő
Vendég 2008. 12. 08. 18:21
"Gin Tonic"?
Vendég 2008. 12. 08. 18:39
MöMöRö
Vendég 2008. 12. 20. 18:44
meghallgattam a lemezt... kár volt, ez egy monoton zagyvaság, tök egyforma nulla, litty-lötty számok. igen gagyi!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Beyoncé: I Am…Sasha Fierce (Sony BMG) cikk képei
Beyonce - Beyoncé: I Am…Sasha Fierce (Sony BMG)