Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Sugarloaf: Stereo (Universal Music)

Sugarloaf - Sugarloaf: Stereo (Universal Music)

Első koncertfelvétel, első DVD. Ezzel lepte meg rajongótáborát a Sugarloaf 2008 novemberében. Ezzel lényegében egy rendhagyó best of lemezt kaptunk a bandától, melynek élő felvételét otthon is végignézhetünk.

Vadvirág

„Rengeteget dolgoztunk vele – nyilatkozta Dér Heni, a zenekar énekesnője - Az idén voltunk tizenhárom évesek, és úgy gondoltuk itt az idő, hogy elkészítsük az első koncert DVD-nket. Nem vagyunk babonásak, sőt a tizenhármas szám inkább szerencsés és misztikus számunkra. Aki látott már minket élőben, azoknak azért ajánlom a Stereo-t, akik pedig csak a klipekből ismernek minket, most átélhetik a közel másfél órás koncertet otthon akár a fotelben ülve!”

Sugarloaf - Sugarloaf: Stereo (Universal Music)

„Rengeteg extrát halmoztunk fel a DVD-re – tette hozzá Tóth Szabi gitáros – klipeket, fotókat, a koncertről készült werkfilmet. De amit a legjobban szeretünk, az a Barbie klipünkből kimaradt vicces jelenetek gyűjteménye. A DVD mellé egy audió CD-t is csomagoltunk, így nem csak otthon, hanem akár az autóban vagy bárhol újra és újra átélhetjük a koncertet. Ez az igazi 2 in 1.J”

A koncerten hallhatóak a legnagyobb Sugarloaf slágerek, mint a Barbie, a Hajnalig még van idő, a Hunny Bunny, a tinik nagy kedvence, a Vadvirág, s végül a főiskolások között a mai napig kult-dalnak számító Ragga II. vízi hulla is. A saját szerzeményeken kívül olyan feldolgozások is megszólaltak a koncerten, mint az AC/DC High way to hell című slágere, illetve a magyar szöveggel előadott 99 Luftballon.

A jó beharangozást alátámasztva kijelenthető, hogy megalapozott volt az elvárás a koncertlemezzel kapcsolatban, hiszen Dér Heniék egy nagyon jó minőségű, korrekt operatőri és vágó munkával elkészített felvételt tettek a DVD-re. Emellett az audió anyag tényleg majdnem egy best offal ér fel, annyi különbséggel, hogy élőben halljuk az ismert dallamokat. A hangminőség szintén rendben van, semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Minden szempontból kerek anyagot kaptunk tehát a Sugarloaftól, akik már készítik is új nagylemezüket, hogy ne „csak” ezzel a dupla koronggal és egykori slágereikkel lepjék meg rajongóikat, hanem új albummal is kedveskedjenek.

stanley

2009. 01. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 01. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sugarloaf: Stereo (Universal Music) cikk képei
Sugarloaf - Sugarloaf: Stereo (Universal Music)Sugarloaf - Sugarloaf: Stereo (Universal Music)