Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Katy Perry: One of the Boys (Capitol)

Katy Perry - Katy Perry: One of the Boys (Capitol)

Az 'I Kissed a Girl'-lel berobbant Katy Perry-t egyszerűen nem lehet megállítani: sikert sikerre halmoz: Hot & Cold című második kislemeze tartotta a korábbi szintet, sőt. Katy a díjkiosztó gálákon sem hazudtolta meg önmagát: nyert a BRIT Awards-on, az MTV Europe Music Awards-on, és egy Grammy-jelöléssel is büszkélkedhet. Lemeze pedig egy cseppet sem okoz csalódást!

A 'One of the Boys' az USA-ban már nyáron megjelent, nekünk, európaiaknak várnunk kellett őszig. A várakozás azonban megérte, hisz egy nagyon értékes lemezről beszélünk. Katy igényes zenéjével, és fülbemászó dallamaival minden bizonnyal minden kétkedőt meggyőzne.

Az albumnyitó szám, a 'One of the Boys' az egész korong egyik legerősebb szerzeménye. Leírhatatlanul barátságos, fülbemászó a refrénje. Tulajdonképpen három részre, csoportra lehetne osztani a lemezt: vannak a dallamos, kedves dalok, a vad és kirívó, valamint – bocs, de – szemetesládába való szerzemények. Hála Istennek (vagy inkább Katy Perry-nek), legutóbbiból nagyon kevés van.

Katy Perry - Katy Perry: One of the Boys (Capitol)

A 'One of the Boys' gyöngyszemei a már említett címadó dal, a már jól ismert I Kissed a Girl, és a Hot & Cold, valamint a Waking Up In Vegas, a Thinking of You és a Ur So Gay. Ezek azok a dalok, melyek eladhatóvá teszik a lemezt, és Katy stílusát. A többi szám sem rossz, sőt egy-kettő kifejezetten jó, bár az album utolsó harmadánál már úgy éreztem egy kicsit, hogy ezek már csak azért vannak, hogy kitöltsék a lemezt.

A végére még egy kis 'szidás', de nem az albumot, hanem a kiadót: a 'One of the Boys' közel sem teljesít olyan jól a listákon, mint a róla kimásolt két kislemez. Eddig nagyjából 2 milliót adtak el belőle. Vélhetően a kiadó nem promózta eléggé a korongot, de hát van ez így.

Luxi

2009. 02. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 02. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 02. 17:45
loweeh..katyperry..pusz.. tökjooh album..xD.<3

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Katy Perry: One of the Boys (Capitol) cikk képei
Katy Perry - Katy Perry: One of the Boys (Capitol)Katy Perry - Katy Perry: One of the Boys (Capitol)